Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> '(...) ten na literę eM.'    
Namiastka.ownlog.com
Miasto: Miechów
Urodzony: 1988

14.03.2007 17:35

'(...) ten na literę eM.'

Chciałabym poznać Waszą opinię na temat matury z angielskiego na poziomie rozszerzonym. Łatwa czy trudna, jaką zdajecie i ogólnie. Jak Wam poszło na próbnej i jaka była Waszym zdaniem? Zwracam się przede wszystkim do maturzystów tegorocznych. Pozdrawiam wszystkich ownlogowiczów ;)

P.S.Przepraszam za zaśmiecenie działu PROBLEMY, ale nigdy nie dodawałam żadnego wątku i kliknęłam gdzie nie trzeba ;P

Senq.ownlog.com
Miasto: Warszawa
Urodzony: 1983

14.03.2007 22:59

Ten na K.

A ja mam inny problem. Wybaczcie, że zaśmiecam.

Dlaczego nasz Prezydent robi nam tyle wstydu na arenie międzynarodowej. Pytanie kieruję do fachowców od Public Relations i innych dziedzin związanych z prezencją.

So-so.

15.03.2007 11:19

Biorę się za angielski rozszerzony pisemny, ustny zdaję na podstawie. Rozszerzony pisemny próbny zdałam na 70%, a ustny robiła nam profesorka i miałam 19/20. Nie wiem jak mam się odnieść do tego, jaka była moim zdaniem. To w sumie zależy od Ciebie jak dobrze znasz angielski. Mi się wydała taka \"nawet-nawet\".

Nookie.ownlog.com
Miasto: Nisko, Kraków, Cork
Urodzony: 1984

15.03.2007 13:20

senq : nie jestem fachowcem PR ale K. robi nam wiekszy wstyd niz Ci sie wydaje (patrz, ostatnia wizyta w Dublinie). Szkoda nerwow.

Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko
Urodzony: 1984

15.03.2007 13:52

Ludzie co Wy gadacie... jestem właśnie po dwu godzinnej sesji przy TVN24. Jest mi źle, muszę zapalić, bo już nawet wiosna mnie nie cieszy :/

Namiastka.ownlog.com
Miasto: Miechów
Urodzony: 1988

15.03.2007 18:32

Ehh u mnie nie wygląda to tak różowo. Co prawda zdałam średnio próbną na rozszerzonym, ale chyba wolę mieć dużo z podstawowej. Zresztą, płakać mi się chcę na to wszystko ;/

Bo to Polska właśnie :|

So-so.

15.03.2007 19:07

Polska oświata wygląda jak twarz pana G. - nie za dobrze. Tylko śrubki mu wkręcić w skronie i mamy Frankensteina. Głupoty mu dodawać nie trzeba, bo tą ma wrodzoną.

Destination-unknown.ownlog.com
Miasto: snów
Urodzony: 1986

17.04.2007 10:26

coraz bardziej sie ciesze, ze mature zdawalam dwa lata temu jako pierwszy rocznik :)

Zaloguj się aby odpowiedzieć
Copyright © Ownlog.com 2003-2007