Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> ownlog - koncert życzeń...     Wstecz 1 2 3
Good-point.ownlog.com
Miasto: Rck Old Village
Urodzony: 1986

19.05.2007 19:40

a mi brakuje możliwości dowolnego edytowania wszystkich podstron.

Destination-unknown.ownlog.com
Miasto: snów
Urodzony: 1986

21.05.2007 11:17

mnie by wystarczylo, zebym osobno mogla archiwum edytowac ;)

Little-boy.

03.07.2007 09:53

i jeszcze bym kciał co by można było html strony o mnie zmienić :] wyłączenie html\'a w komentarzach (albo tylko jedno \'br\' zamiast kilku)

Tilka.ownlog.com
Urodzony: 1989

10.07.2007 13:52

Mmm fajnie byloby,gdyby zamiast nowych blogów na stronie głównej pojawiały sie blogi o stażu np.30 dni.Albo po prostu losowe blogi. Bo na tych nowych blogach zwykle nic jeszcze nigdy nie ma i wchodzenie na nie jest w sumie bezsensowne. Dałoby sie coś z tym zrobić???

Tilka.ownlog.com
Urodzony: 1989

10.07.2007 13:55

no i dodatkowa podstrona też byłaby fajna. np na linki.
Choćby za dopłatą. ale zeby była.
Bo jakoś nie chcę zakładać nowego bloga jako podstrony, zeby bałaganu nie narobić.

Gej.ownlog.com
Urodzony: 1984

14.07.2007 13:22

em, błagam, zróbże coś z tym powiadamianiem o komentarzach. oszaleć można z tym szukaniem kto, gdzie, kiedy...

Funboy.fotolog.pl
Miasto: Warszawa/Nowy Sącz
Urodzony: 1979

26.07.2007 18:29

dla mnie podstawowa funkcjonalnoc to mozliwosc eksportowania swoich wpisow do jakiegos pliku, ktory bezproblemowo w innym serwisie blogowym bedzie mozna otworzyc... potencjalny scenariusz - ownlog/fotolog w koncu konczy swoja dzialalnosc i co wtedy sie dzieje z naszymi wpisami... przepadaja?!?!?!

btw - no pieknie... moja strona (funboy.fotolog.pl) znowu nie chce sie podlinkowac przy wpisie (wczesniej probowalem sie przez fotolog.pl zalogowac i zostawic wpis na forum, teraz przez ownlog.com i dalej kicha) - moze ktos wie o co chodzi?

Madonna-fresh.ownlog.com

27.07.2007 17:25

fajna byłaby możliwość tworzenia podstrony z np. galerią copermine od razu gotowej do instalacji ale wątpię czy coś takiego kiedyś nastąpi :/

Lift-by-lift.ownlog.com
Urodzony: 1990

28.07.2007 21:07

w komentarzach < i >, < b >, < s >, < u > itp by się przydało.
i coś więcej zrobić ze statystykami bo na dzien dzisiejszy to sa one ekhm. no właśnie.

Dolce-far-niente.fotolog.pl
Miasto: warszawa
Urodzony: 1981

11.08.2007 18:24

1) zalogowanie na stałe mogłoby działać dla fotolog.pl i ownlog.com .. to bez sensu żeby się przelogowywać bo działa tylko dla jednego albo drugiego. Sam pomysl zalogowania na stałe jest swietny

2) filtrowanie miesiecy archiwum pod katem tego czy w danym miesiacu sa wpisy cz tez ich brak.. duzo by to ulatwilo

Gej.ownlog.com

05.01.2008 12:38

i jeszcze:

- domyślna wartość http:// dla pola adres w księdze gości. teraz jest tak, że wpisanie adresu bez tego fragmentu powoduje, że powstaje jakiś dziwny odsyłacz;

- ulubione otwarte na inne serwisy (wordpress np);

- możliwość wyłączenia kodu html w komentarzach, bo czasem komuś się machnie kilka 'br' i strona się rozjeżdża, chociaż przydałby się jakiś znacznik (b albo i) do odpowiadania na komentarze - bo teraz wśród nich nie widać, że komuś na nie odpisałem;

Bajki.fotolog.pl

17.02.2008 10:04

jak dla mnie to moglo by byc cos tkaiego jak jest na jogger.pl mianowicie jakas malutka przestrzen na serwerze do zagospodarowania aby mozna bylo wzucic jakies gify czy pliki js

Bajki.fotolog.pl

17.02.2008 10:06

aha i jeszcze zauwazylem, ze po zmianie domeny w ustawieniazch z fotolog na weblog, linki do mojego bloga sie nie zmieniaja (np. tutaj po lewej stronie czy też "Twój Ownlog"). Każdy link prowadzi na adres bajki.fotolog.pl a powinno byc bajki.ownlog.com ;/

Joachim.ownlog.com

02.03.2008 08:21

Rss

A czy jakiś mały Rssik dałoby się zrobić?

Bajki.fotolog.pl

25.05.2008 21:51

wlasnie...rssy... :P normalne juz sa ale jak dlamnie spoko byla by opcja rss dla komentarzy, jako ze ten bot gg nie zawsze dziala ;) jeszcze powinna byc opcja ustawienia angielskich nazw miesiecy (ale moze jest tylko nie znalazlem ;P)

Kheri.fotolog.pl

24.06.2008 22:34

jest, tylko jeszcze nie znalazles :)

Gusto.ownlog.com

23.07.2008 11:24

to już tylko czekamy na oficjalny komunikat admina... :]

1.ownlog.com

30.07.2008 19:55

hmm... przydałoby się, żeby wpisy dało się przyporządkować do więcej niż jednej kategorii. niechby nawet do trzech, już by było nieźle.

Htsz.fotolog.pl
Miasto: Wrocław
Urodzony: 1985

01.08.2008 15:22

albo zamiana kategorii na tagi ;) jak np. na wordpress ;) z tego można zrobić taką fajną bazę ownlogową.

Zaloguj się aby odpowiedzieć Wstecz 1 2 3
Copyright © Ownlog.com 2003-2007