Destination-unknown.ownlog.com
Miasto: snów Urodzony: 1986 Płeć: Kobieta | 19.04.2007 23:53 kobiece kompleksy
jedna z uzytkowniczek ownloga, Maanam zadała mi ciekawe pytanie. Postanowiłam je zadać tutaj.
Jaki jest najpopularniejszy kobiecy kompleks?
Paniom i Panom proponuję pisać propozycje, a Paniom dodatkowo jeśli chcą się przyznać - jaki ejst ich największy kompleks.
:) |
Nookie.ownlog.com
Miasto: Nisko, Kraków, Cork Urodzony: 1984 Płeć: Mężczyzna | 20.04.2007 01:10 Odpowiedz jest prosta : wyglad. |
Principessa.ownlog.com
Urodzony: 1986 Płeć: Kobieta | 20.04.2007 07:38 Najpopularniejszy?
Wydaje mi się, że piersi. Te, które mają duże chcą mniejsze, te które mają małe marzą o operacji.
Ja sama jestem jednym wielkim kompleksem. W sobie lubię tylko moje oczy i nic więcej. Każda część mojego ciała to jeden wielki defekt.
Mój wygląd rujnuje mi życie, facet z którym jestem już prawie cztery lata ma tego dosyć. Nikt nie potrafi zrozumieć jak kobieta może bardzo nienawidzieć swojego ciała...
Smutno mi.
|
| Zla-dziewczyna.ownlog.com
| 20.04.2007 16:43 Raczej "najczęstszy".
Tusza. |
| Kolczyki.fotolog.pl
| 20.04.2007 17:12 ech, tak. Wleźć z powrotem w 36/38, czy ja chcę tak wiele? ;) |
Vanillabaybe.fotolog.pl
Miasto: Pruszcz Gdański Płeć: Kobieta | 20.04.2007 17:17 hyh
dokladnie ... waga |
| Sobie.ownlog.com
| 20.04.2007 18:19 mój wygląd rujnuje mi życie, facet z którym jestem już prawie cztery lata ma tego dosyć.
Ma pewnie tego dosyć, bo jest z Tobą, a więc mu się podobasz, a Ty zamiast się cieszyć, że chociaż w jego czach jesteś pięknam (choć pewnie gdyby ten niekrycytyzm, znalazłabyś w sobie coś godnego uwagi), wymyślasz sobie niewiadomo co, a przez to rujnujesz mu nastrój i sobie.
A jak to się mówi, faceci naprawdę widzą w swoich kobietach piękno, do czasu, aż te ich nie przekonają, że jest odwrotnie.
Właściwie ludzie odbierają nas od naszego nastawienia. |
| Kosmos.ownlog.com
| 20.04.2007 19:03 Chcialabym przytyc jakies 4 kg i chcialabym zmniejszyc sie do 168cm. Wtedy bylo by idealnie :) |
Osiedleswobody.ownlog.com
Płeć: Kobieta | 20.04.2007 21:13 i to mówi śliczna sobie :> no, nie.
kobiety często poza tuszą narzekają na włosy, a to, że sie elektryzują, a to,że ich za mało, a to, ze sie przetłuszczają a to, że elektryzują a to,że mają szope itp itd :P |
Miasto: snów Urodzony: 1986 Płeć: Kobieta | 20.04.2007 21:48 ja narzekam na wlosy na ogol i... rysy twarzy. cos mi w nich nie gra. moze mam za duzy nos, ale nie mnie to oceniac ;)
rozmiar 36/38? hm... nosze 34. tylko,ze go nigdzie nie ma...
A jak to się mówi, faceci naprawdę widzą w swoich kobietach piękno, do czasu, aż te ich nie przekonają, że jest odwrotnie.
Właściwie ludzie odbierają nas od naszego nastawienia.
No własnie kiedys sama usłyszałam, że jezeli komus nie wskazemy jakies wady charakteru/wygladu to on sam tego nie zauwazy. I trzymam sie zasady: nie mowic. Chyba,ze tym najblizszym przyjaciolom, gdy już mam totalna chandre.Ale tez bez przesady.
Ja jestem zakompleksionym stworzeniem, chociaz podobno nie powinnam. Ale... nie manikogo, kto by mnie z tego wyprowadził. Zresztą jestem niereformowalana. Taki charakter.
Zabawne, przy pierwszym spotkaniu wychodze na kobiete bez zadnych kompleksów :) |
| Kolczyki.fotolog.pl
| 21.04.2007 10:23 przejmuję się swoim wyglądem, ale nie nieustannie i nie marudzę mojemu kochanemu ZA DUŻO ;) tylko czasem jak żaden kostium kąpielowy nie wygląda na mnie dobrze... ;> |
Zielony-kot.ownlog.com
Miasto: moje Urodzony: 1987 | 21.04.2007 12:29 a ja moge powiedzec tylko tyle, że kiedys byłam za chuda. kupiłam kilka swietnych ciuchów, które jeszcze w wakacje na mnie wisiały, ale teraz jest juz idealnie:)
i jeszcze mogłabym powiedziec, że nos, ze biust, ale po co? taka jestem. taka sie lubie:)
nie narzekajcie baby!
(nie to, że taka dowartościowana jestem, bo mam faceta. nie mam. nawet całkiem niedawno mnie rzucił;] ) |
| Chillichocogirl.
| 21.04.2007 15:26 jakto jaki
najpopularniejszy kompleks kobiety to brak (właściwego) faceta ;].
albo kobiety.... ]:-> |
| Kolczyki.fotolog.pl
| 21.04.2007 17:11 oj, to ja nie mam tego kompleksu...:D |
Koszmar.fotolog.pl
Miasto: Słupsk Urodzony: 1989 Płeć: Kobieta | 21.04.2007 21:33 Jak to przed chwilą powiedziała moja bratowa (oglądając O czym oni śpiewają..): Ta to ma fajnie (Agnieszka Wlodarczyk) ma taki ładny głos i jeszcze jest aktorką, a ja? Nie dość, że nie jestem aktorką, nie mam ładnego głosu to jeszcze jestem brzydka..
Czyli na moje wychodzi, że kobiety potrafią wymyślić sobie milion różnych kompleksików! A bratowa jest ładna, ma zadatki na aktorkę ;) no z głosem to chyba racja :)
ale wydaje mi się, że największym kompleksem kobiet jest ich waga, albo za mała albo za duża ;) |
Vanillabaybe.fotolog.pl
Miasto: Pruszcz Gdański Płeć: Kobieta | 21.04.2007 22:23 umowmy sie ze kompleksy ma kazda nawet jezeli sie do tego ie przyznaje
ja mam 165 49 kilo za brzydka sie nie uwazam a jednak...a jednak chetnie bym wiele w sobie zmienila... |
Wiercipieta.ownlog.com
Urodzony: 1988 Płeć: Kobieta | 22.04.2007 09:38 mnie się też wydaje że to brak faceta... bo jak sięgo już ma to się kobieta zazwyczaj czuje atrakcyjniejsza itd. a jak nie ma to się uważa nieraz za: głupią//brzydką/nierozrywkową itp...
także Panowie: w Was siła :) |
Nessaja.ownlog.com
Miasto: Pruszków Urodzony: 1990 Płeć: Kobieta | 22.04.2007 10:46 a ja nie chcę w sobie nic zmieniać, nie jestem gruba, jestem z osobą która mnie kocha i to mi wystarczy :) |
Flamenco.fotolog.pl
Miasto: Warszawa Urodzony: 1988 Płeć: Kobieta | 22.04.2007 20:26 Kompleksy?
Myśle, że kobiety mają tych kompleksów wiele...
A to włosy proste, albo kręcone...
Ciemne, jasne...
za chuda, za gruba
Biust... Och jak ja bym chciała mieć mniejszy/większy...
Co ten świat z nas robi!!! |
Miasto: snów Urodzony: 1986 Płeć: Kobieta | 23.04.2007 11:57 a to wszystko wina tych wszywtkich idealnych dziwadel, ktore po liftingu nam funduja media. brr...
czy koniecznie tzreba miec faceta,zeby byc dowartosciowana?
ja tez nie uwazam sie za jakas masakrycznie brzydka, ale wszystkie kompleksy krzycza we mnie przy jakiejs dziweczynie, ktorej udalo sie złapać faceta, którego ja podrywałam :) |