Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Problemy >> ownlog.com i fotolog.pl    
Marqu.fotolog.pl
Miasto: Łódź
Urodzony: 1990

11.07.2007 23:52

ownlog.com i fotolog.pl

Dzisiaj natrafiłem na taki problem.
Byłem zalogowany na fotolog.pl i komentowałem osobę w domenie .ownlog.com, pisząc tam komentarz nie byłem zalogowany. Wszedłem więc na ownlog.com i musiałem się logować choć na fotolog.pl miałem zaznaczone 'zawsze zalogowany'. Wygląda na to, że ownlog.com i fotolog.pl działają jak oddzielne konta? Posiadam 2domeny, i za każdym razem gdy chcę komentować *.fotolog.pl musze się logować na fotolog.pl a gdy jakiś blog z ownlog.com musze się tam logować.

Wiem napisałem zawile ale inaczej się nie da tego wyjaśnić. Pozdrawiam ^^

Nienostop.fotolog.pl
Miasto: Radom
Urodzony: 1988

12.07.2007 12:16

możesz się zalogować na koncie ownlog.com tym samym loginem i hasłem, którym logujesz się na fotolog.pl. komentarze na ownlog.com będą podpisywane loginem z fotolog.pl :)

Marqu.fotolog.pl

12.07.2007 14:25

No wiem ze mogę ale to jest strasznie uciążliwe . Trzeba patrzeć po blogu czy fotolog czy ownlog i wchodzić znowu na dana domenę i sie logować. Tak jestem cały czas na fotolog.pl zalogowany i powinienem te i te móc komentować jako zalogowany.

Nienostop.fotolog.pl
Miasto: Radom
Urodzony: 1988

12.07.2007 15:57

jeśli częściej używasz fotologa to zaloguj się na stałe na obydwu domenach, problem zniknie :)
ja mam na ownlogu i na fotologu konto i wygodnie mi tak jak jest.

Marqu.fotolog.pl

12.07.2007 21:36

Też mam ale jak sie zaloguje na jednym wologowywuje mnie z 2 ;]

Kheri.fotolog.pl
Urodzony: 1984

12.07.2007 21:43

przecież nie musisz koniecznie być zalogowany, żeby komentować.

Jestmeksyk.fotolog.pl
Miasto: Nysa

13.07.2007 09:50

ale wiesz zawsze jak dasz komentarz i jestes zalogowana to ktos jak wejdzie to sobie moze kliknać i wejść na twojego fotoblogaska :P

Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko

13.07.2007 11:53

Marqu: owszem, w chwili logowania do fotologa wyloguje Cię z ownloga. Chyba, że masz dwa różne konta, wtedy możesz na ownlogu występować jako User1, a na fotologu User2 i być wiecznie zalogowanym. Tylko wiadomo, że to wyjście pośrednie i niezbyt udane :] Myślę (mam nadzieję), że niebawem coś się w tej kwestii ruszy, bo jest to jakiś problem jednak. Pozdrawiam.

Marqu.fotolog.pl

24.07.2007 12:52

No i dalej jest to nie naprawione !!

Zaloguj się aby odpowiedzieć
Copyright © Ownlog.com 2003-2007