Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Problemy >> zalogowanie, a komentowanie...    
Stiepanova.ownlog.com

18.07.2007 10:17

zalogowanie, a komentowanie...

czy może mi ktoś w sposób prosty i jasny wytłumaczyć, dlaczego będąc zalogowaną [cały czas] i chcąc skomentować wpis na czyimś fotologu, mój login przy komentarzu raz jest linkiem do mojego fotologa, a raz zwyczajnym tekstem?

czy może zależy to od ustawień autora?
bu... :(

a właśnie, mam zamiar wykupić opcję z dwoma "końcówkami" w adresie... czy wtedy mój login będzie linkiem zarówno na fotologu jak i na ownlogu? x___x

Hello.

18.07.2007 10:56

nie musisz mieć opcji dwóch domen by komentować na ownlogu jako zalogowana. wystarczy, że wejdziesz na stronę www.ownlog.com i zalogujesz się ze swoim hasłem i loginem jakto robisz na fotolog.pl

Stiepanova.ownlog.com

18.07.2007 12:42

no tak... ale wtedy żeby skomentować fotologa muszę się zalogować na fotolog.pl, żeby ownloga na ownlog.com... i tak w kółko: zaloguj, wyloguj, zaloguj...? masakra.

ale dzięki.

Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko
Urodzony: 1984

18.07.2007 13:21

"...czy może mi ktoś w sposób prosty i jasny wytłumaczyć..."

Obawiam się, że nikt nie może Ci wytłumaczyć w sposób prosty i jasny, za to możesz sobie o tym przeczytać na forum gdzie jest problem opisany prosto i jasno jakieś 20 razy, średnio raz na tydzień, raz na dwa.
Napiszę krótko: tak jest i musisz z tym żyć. A interesuje Cię dlaczego? Znasz się trochę na programowaniu? Autoryzacji? Bazach danych? Jeśli tak, to na pewno ktoś wytłumaczy Ci o co chodzi. Pozdrawiam.

Stiepanova.ownlog.com

18.07.2007 15:38

panie nikt - ulżyło?
x___x

Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko
Urodzony: 1984

18.07.2007 17:24

Ależ nie miało co ulżyć, gdyż zupełnie nic mi nie ciążyło. Pozdrawiam.

Marqu.fotolog.pl
Miasto: Łódź
Urodzony: 1990

24.07.2007 12:55

Tutaj marudzcie to może @em poprawi ;)
http://www.fotolog.pl/forum/showthread,12143.html

Zaloguj się aby odpowiedzieć
Copyright © Ownlog.com 2003-2007