Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Problemy >> brak archiwum    
Gozdzik-czerwony.ownlog.com
Urodzony: 1989

16.08.2007 00:25

brak archiwum

Wrzuciłam sobie dzisiaj nowy szablon na bloga i nie mam archiwum. Tzn sam nagłówek to mam,ale pod nim widnieje tylko to głupie {archiwum} Pomocy. Poza tym niedziała mni też księga gości (u mnie widniejąca jako zeszyt),ale na razie archiwum martwi mnie bardziej. Pomocy,bo oszaleje! Z góry dziękuję.
gozdzik-czerwony.ownlog.com

Nene.ownlog.com

16.08.2007 10:51

ja tam nie widzę żadnego {archwium} :P
nagłówek rzeczywiście jest, ale tagu[?] do archiwum nie ma.

Intense.fotolog.pl
Miasto: Kraków
Urodzony: 1986

16.08.2007 12:13

linki do księgi nie działają, bo są do bloga na blog.pl zmień linki na http://gozdzik-czerwony.ownlog.com/ksiega.html i http://gozdzik-czerwony.ownlog.com/add,ksiega.html
a co do archiwum, to nie wiem. spróbuj jeszcze raz wpisać tam tag {archiwum}, sprawdź czy w edycji strony głównej, tam gdzie jest edycja lat i miesięcy masz coś w ogóle wpisane.

16.08.2007 12:15

gozdzik-czerwony.ownlog.com

więc najwidoczniej mam problem z tagami :( kto ma cierpliwość i wytłumaczy to wszystko początkującej osobie?

Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko
Urodzony: 1984

16.08.2007 17:24

Tagu {archiwum} nie widać w źródle strony, jedynie w edycji wyglądu ownloga. Stąd Nene nie zauważasz go, jest po prostu zamieniany przez system na faktyczną listę miesięcy, czyli na archiwum. Trochę to niejasno napisałem, nie wiem jak to ująć.

Jeżeli zaś chodzi o możliwą przyczynę, to jest ona taka, że wstawiłaś owszem tag {archiwum}, ale w edycji wyglądu, w dziale Wygląd listy miesięcy w archiwum, wyczyściłaś pole odpowiedzialne za styl linka do danego miesiąca. Sprawdź czy to pole jest wypełnione. Pozdrawiam.

ps. gdybyś miała jakieś problemy to próbuj pisać do mnie na priv, najlepiej dziś, jutro mnie tu nie będzie.

17.08.2007 03:59

Już sobie poradziłam :)

Zaloguj się aby odpowiedzieć
Copyright © Ownlog.com 2003-2007