Martyna.ownlog.com
Urodzony: 1990 Płeć: Kobieta | 01.09.2007 14:25 Wpis do księgi gości.
Szukałam już na forum, ale nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie, więc jeżeli podobny temat już istnieje, bardzo przepraszam.
W jaki sposób zapisać wygląd pojedynczego wpisu do księgi, żeby nick wpisującego się prowadził do jego strony (w formularzu jest "nick" i "www", ale w edycji niczego takiego nie widzę)?
Wydaje mi się, że tak jest w podstawowym wyglądzie księgi, ale nie wiem, jak go odzyskać.
Z góry dziękuję i pozdrawiam. |
Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko Urodzony: 1984 Płeć: Mężczyzna | 01.09.2007 18:03 <a href="{www}">{kto}</a>
BTW, czy szablon faktycznie jest Twój? Powiem szczerze, że całkiem mi się podoba, zatem gratuluję.
Jeśli zaś o edycję, fakt, w liście tagów brakuje {www} odpowiedzialnego za wyświetlanie adresu WWW wpisywanego w formularzu. Pozdrawiam |
Martyna.ownlog.com
Urodzony: 1990 Płeć: Kobieta | 01.09.2007 18:05 Dziękuję ślicznie.
Tak, szablon jest mój. Tak jak w podpisie. Twój też jest niczego sobie.
Pozdrawiam. |
Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko Urodzony: 1984 Płeć: Mężczyzna | 01.09.2007 18:07 No tośmy sobie posłodzili :]
Czyli mam rozumieć, że wskazówka pomogła? Przy okajzi apel do pana administratora, coby dorzucił brakującą linijkę do instrukcji obsługi edycji wyglądu pojedyńczego wpisu w księdze gości :P |
Martyna.ownlog.com
Urodzony: 1990 Płeć: Kobieta | 01.09.2007 18:52 O tak, wskazówka pomogła. Takie proste, a ja tyle nad tym główkowałam ;). Jeszcze raz dzięki.
I faktycznie, linijeczka na pewno się przyda. |