Tymonski.fotolog.pl
Miasto: Bydgoszcz Urodzony: 1986 Płeć: Mężczyzna | 19.09.2007 09:37 sekcja archiwum i adres ip
dwie sprawy nurtują mnie od jakiegoś czasu.
1) czy można wprowadzić opcję, żeby w menu edycji fotologa (a nie bezpośrednio na stronie) można było mieć podgląd na wszystkie wpisy z komentarzami wraz z ich adresami ip i opcją do usuwania i blokowania? pomocne przy tropieniu spamu i niechcianych lub obraźliwych komentarzy.
2) zbudowałem sobie swój własny szablon fotologa i musiałem dużo nakombinować by zrobić to tak, by dostosować się do silnika i układu narzuconego przez Fotolog.pl. W końcu się udało ale jednak nie wszystko. Bardzo by mi zależało, żeby kod o wstawieniu archiwum WYODRĘBNIĆ poza sekcję w której teraz się znajduje, tak bym mógł sobie go umieścić np: w osobnym menu. |
Tymonski.fotolog.pl
Miasto: Bydgoszcz Urodzony: 1986 Płeć: Mężczyzna | 19.09.2007 22:52 Heh, przyznaje, że troche to niezrozumiale brzmi :) Pisałem to troche z pamięci bo ten problem miałem kilka miesięcy temu. Teraz przyjrzałem sie problemowi jeszcze raz, przeanalizowałem i uznałem że to pytanie nie ma już sensu.
Chciałbym natomiast zapytać się o to, czy można zrobić tak, by po kliknięciu na dany miesiąc w archiwum nie pokazywały się wszystkie zdjęcia z tego miesiąca ale pierwsze, które w tym miesiącu zostało opublikowane (dobre w przypadku, gdy jakiś szablon wymusza pokazywanie max 1 zdjęcia na ekranie na raz). |