Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Problemy >> poprzedni wpis-hasło na archiw    
Mar.ownlog.com
Miasto: Sieradz / Wrocław
Urodzony: 1985

24.09.2007 11:37

poprzedni wpis-hasło na archiw

zauważyłam to jakiś czas temu i zapytam czy dałoby się coś z tym zrobić?
a mianowicie gdy ustawię hasło na archiwum dobrze byłoby gdyby klikając "poprzedni wpis" również pojawiała się ramka strzegąca hasłem dostęp do poprzednich notek. inaczej to hasło na bloga traci jakikolwiek sens skoro całe archiwum można i tak spokojnie przeglądać poprzez cofanie się do wcześniejszych wpisów. i wcale nie muszą być takie linki do wcześniejszych wpisów umieszczone w szablonie, bo to samo można zrobić wpisując ręcznie www.
dałoby się jakoś podłączyć podstrony z "poprzednimi wpisami" do archiwum, tak aby hasło na archiwum obejmowało i wcześniejsze notki? bo w tym momencie hasło na archiwum jest kompletnie bezużyteczne, bo wcale go nie chroni. jak kto uważniejszy bez problemu poradzi sobie z nim bez żadnych oszustw, normalnie legalnie.

pozdrawiam.

Smak.fotolog.pl
Miasto: Zamość
Urodzony: 1987

25.09.2007 15:26

o właśnie, zauważyłam to już jakiś czas temu. mając do dyspozycji link http://adresbloga/1,0,kategoria.html i kolejno zmieniając w tym linku 1 na 2, 3, 4... i tak dalej, można przeczytać całego bloga, nawet jeśli jest zahasłowany lub 'prywatny'. byłoby miło gdyby Em coś z tym zrobił ;)

Zaloguj się aby odpowiedzieć
Copyright © Ownlog.com 2003-2007