Principessa.ownlog.com
Urodzony: 1986 Płeć: Kobieta | 24.10.2007 20:45 czego oczekujesz? ze ktoś zrobi to wszystko za Ciebie?
przykro mi ale tutaj nie ma wolontariatu, każdy ma miliony spraw na głowie.
Trzeba się za siebie wziąć i zmobilizować się, żeby nauczyć się czegoś nowego. Do wszystkiego w życiu podchodzisz tak samo? Nie potrafię i już, bo to za trudne i nawet nie próbujesz?
Widzę, że masz 18 lat, to już chyba czas, żeby przestać płakusiać bo "nie mam pojęcia jak to zrobić zeby podłożyć musykę i jeszcze stworzyc własny szablon.tylko nie w htmlu bo ja nie umiem!"
W internecie jest mnóstwo stron dla osób początkujących, które chciałyby nauczyć się podstaw hmtla.
Co ja gadam, wystarczy po pierwsze poczytać to forum!
[post niezbyt miły, bo mam muchy w nosie, a co. bo mnie już zaczyna to wszystko wkurzać, mamlasy jedne]
o!
|
Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko Urodzony: 1984 Płeć: Mężczyzna | 24.10.2007 23:50 Masz szczęście, bo Twój problem da się rozwiązać bez użycia html'a, którego nie znasz. Napiszę Ci tu taki prosty schemat krok po kroku jak wykonać szablon z muzyką w tle, ale taki nie w html'u tylko inny.
1. Włącz komputer, wejdź na stronę o tą, tam poszukaj wpisu, w którym jest napisane dokładnie krok po kroku jak zrobić szablon bez html'a.
2. Włącz wieżę HI-FI, radio, discmana etc. i uruchom "w tle" swoją ulubioną muzykę.
3. Weź dużą kartkę papieru, najlepiej A3, jeżeli chcesz uzyskać wysokie rozdzielczości, kolorowe kredki, ołówek i linijkę. Narysuj swój wymarzony szablon.
4. Weź długopis, wpisz w niego notkę.
5. Na następnej kartce stwórz podstronę z komentarzami. Zaproś znajomych, podgłoś muzyczkę w wieży i poproś o komentarze. Nie zapomnij przygotować dla każdego osobnego ołówka. Możesz też pogrubić później miększym ołówkiem ich ksywki i adresy IP. Reszta to już Twoja fantazja. Możesz np. kupić zeszyt 90 kartkowy i zrobić sobie księgę gości. Pozdrawiam ;) |