Vampirzycadiabolica.fotolog.pl
Miasto: Lublin Urodzony: 1988 Płeć: Kobieta | 10.11.2007 10:09 dlaczego?
od wczoraj nie moge dodać ani jednego zdjęcia na bloga? :( |
| Santanna.fotolog.pl
| 10.11.2007 11:07 ja też ;/
w okienku dodawania zdjęcia wyskakuje komunikat:
Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: nothing to repeat at offset 0 in /home/virtual-nfs/meduza/www.fotosik.pl/www/inc/uploadHelpers.php on line 120
Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: nothing to repeat at offset 0 in /home/virtual-nfs/meduza/www.fotosik.pl/www/inc/uploadHelpers.php on line 120
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/virtual-nfs/meduza/www.fotosik.pl/www/inc/uploadHelpers.php:120) in /home/virtual-nfs/meduza/www.fotosik.pl/www/tools/upload4forum/uploaded.php on line 287
o co chodzi?? |
Liszex.fotolog.pl
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/virtual-nfs/meduza/www.fotosik.pl/www/inc/uploadHelpers.php:120) in /home/virtual-nfs/meduza/www.fotosik.pl/www/tools/upload4forum/uploaded.php on line 287
o co chodzi wie ktos? |
1.ownlog.com
Płeć: Kobieta | 10.11.2007 12:32 no cóż, chyba z fotosikiem coś nie tak. a próbowaliście dodawać bezpośrednio ze strony fotosika? z tego co udało mi się sprawdzić, tam działa.
zawsze można zmienić hosting na lepszy ;) |
Zobaczymycowyjdzie.ownlog.com
Miasto: Bielsko-Biała Urodzony: 1988 Płeć: Kobieta | 11.11.2007 10:50 ten sam problem
ani wczoraj ani dzisiaj tez się dodać nie da |
| Santanna.fotolog.pl
| 11.11.2007 15:24 można dodawać bezpośrednio z fotosika tylko to jest o wiele bardziej skomplikowane i trwa duuużo dłużej. ale co zrobić :/ |
| Annabloda.ownlog.com
| 11.11.2007 18:30 ja tez
nie moge dodac mam ten sam problem. jakie jest na to rozwiazanie? a jak sie z fotosika dodaje? Moglby ktos wytlumaczyc? www.annabloda.ownlog.com |
| Jegelskernorge.ownlog.com
| 11.11.2007 19:23 A tu?
A czy tu nie mógłby ktoś tego powiedzieć? Po pewnie jest wiele osób, które nie wiedzą a chciałyby... |
| Santanna.fotolog.pl
| 11.11.2007 19:40 mógłby :)
więc jak się wrzuci zdjęcie na fotosika to pojawiają się dla niego różne kody. dwa z nich są przeznaczone min na bloga. trzeba skopiować odpowiedni (do miniaturki albo do zdjęcia w pełnym rozmiarze) i wkleić do notki.
powodzenia |
Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko Urodzony: 1984 Płeć: Mężczyzna | 11.11.2007 19:48 Hm, niektórzy mnie zaskakują. Serwis polski, napisany po polsku, dodanie zdjęcia to kwestia kilku kliknięć myszką. Pomoc w razie czego po polsku.
Automatyczne dodawanie fotek Wam padło i katastrofa? Nie daj Boże, żebyście trafili na skrzyżowanie z niedziałającymi światłami, bo zabije Was pierwsze auto pod jakie wleziecie.
Santanna, czekaj na kolejne pytania typu: a jak się wkleja? a może zrobisz to za mnie? itp. Pozdrawiam.
ps. moim skromnym zdaniem i tak cały wątek powinien być usunięty, a właściwie pierwszy post otwierający temat, za wspaniałomyślny tytuł dla wątku. Bardzo filozoficzne, ale nie określające tematu, więc nie ma się co dziwić, że na górze wisi już kolejny wątek na ten sam temat. |
| Jegelskernorge.ownlog.com
| 11.11.2007 22:16 Działa :)
Santana, dzięki wielkie :*
A Ty, Nikt, nie bądź złośliwy :P Jak się nei podoba to się nie odzywaj! |
| Herbata.fotolog.pl
| 11.11.2007 23:46 Omg, Nikt - Ty masz jakiś problem ze sobą?
Gdzie by się nie weszło, wszędzie napotyka się Twoje pełen irytacji, oburzenia i pełne jadu wypowiedzi.
Nie każdy jest wszystkowiedzący, rzekłabym nawet że 'nikt nie jest wszystkowiedzący'.
Więc jeśli cenisz się na tyle wysoko, że nie możesz pomóc gdy ktoś ma problem z blogiem, to albo nie czytaj żadnych postów, albo zachowaj kąśliwe uwagi dla siebie.
adieu. |
Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko Urodzony: 1984 Płeć: Mężczyzna | 12.11.2007 15:45 Herbatko, prośba. Przeleć się po forum i podaj mi przykłady tych wszechobecnych kąśliwych i pełnych jadu postów. Chętnie je poczytam. I twierdzisz, że ja cenię się na tyle wysoko, że nie potrafię pomóc nikomu??? Hmm... przepraszam najmocniej, nie chcę się tu chwalić czy nic w tym rodzaju, ale policz herbatko kto ile komu pomaga na tym forum i rzuć statystykami. Powiem Ci tak: nic nie wiesz, nie czytasz, nie bywasz, nie masz pojęcia, chcesz się jedynie odegrać za to, że powiedziałem kilka słów prawdy o chęciach i zapale niektórych leni. Poza tym, wspominasz o wszystkowiedzących. Widzisz, problem ludzi, o których wspomniałem jest taki, że uważają, że coś trzeba WIEDZIEĆ. Że są inni, którzy o dziwo WIEDZĄ, bo widać z tą wiedzą się urodzili. Nie znają pojęcia NAUCZYĆ SIĘ SAMEMU, POMYŚLEĆ, PRZECZYTAĆ i zrobić krok po kroku jak po polsku napisali. Oni szukają tych co wiedzą i im powiedzą.
Jegelskernorge, nie dziwię się, że działa. W końcu ktoś nad tym pracował dość długo, aby działało.
Pozdrawiam wszystkich wściekłych hehehe i tych, na których się wyżywam i ręki nie podam :) |
| Herbata.fotolog.pl
| 12.11.2007 22:14 Nie mam czasu na latanie po forach po to tylko, żeby coś komuś udowadniać. Wystarczy mi ta ilość postów, które przeczytałam od początku mojego ownlogowania.
Odgrywać się nie chcę, gdyż krzywdy mi nie uczyniłeś.
Ja po prostu nie lubię napompowanych ludzi z wygórowanym mniemaniem.
Problem ludzi, którzy nie znają pojęcia 'nauczyć się samemu', 'pomyśleć', 'przeczytać' - mówisz.
Nie mają czasu? Liczą na normalna, ludzką życzliwość? Nie mają pojęcia co czytają, bo po prostu html nie jest ich mocną stroną? (zapewne nie uwierzysz, ale TO możliwe)
Jeśli tak Cię to irytuje - to może nie mów nic.
Nie pomagaj i nie dogryzaj.
Można? |
Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko Urodzony: 1984 Płeć: Mężczyzna | 12.11.2007 22:41 Jasne, że można, ale proszę Cię, nie wymagaj w imieniu tych, którym chętnie pomagam, bym nie pomagał.
Po pierwsze, piszesz o wygórowanym mniemaniu. A gdzie ja się wyraziłem, że ja jestem lepszy od innych itp.??? Używasz słów, wyrażeń, o których nie masz pojęcia. Nazywasz coś czymś, czym nie jest i robisz z siebie błazna. Oszczędź tego sobie i innym. Jeśli nie masz czasu latać po forach, to nie wypowiadaj się na temat czegoś, czego nie widziałaś (twierdzisz, że na każdym kroku dogryzam ludziom, a następnie stwierdzasz, że forum tak naprawdę nie czytasz, bo nie masz czasu, skąd więc te wnioski???).
Cóż, stwierdzasz, że ludzie nie mają czasu? Nie znają html'a? To znowu świadczy o tym, że nie wiesz o czym mówisz, bo dodanie zdjęcia na fotosiku, czy przeczytanie jakiejś pomocy w tym temacie zajmuje mniej czasu niż zadanie pytania na forum i czekanie dwóch czy ośmiu godzin na odpowiedź. A dodanie fotki nie ma tak naprawdę praktycznie nic wspólnego ze znajomością html'a, bo jak już napisałem, ktoś kto tego html'a zna zadbał o to, by każdy był w stanie fotę dodać i się nie pogubić. Jeśli tylko będzie chciał. Widzę, że generalnie chcesz być ostoją i obrońcą dla uciśnionych, niestety jednak źle trafiłaś i tu nie powalczysz. Przynajmniej nie tym orężem, który posiadasz. Próbuj dalej. Pozdrawiam.
ps. A mówić będę zawsze, bo pamiętaj: to, że jedna osóbka w Twoim typie powie mi "nie pomagaj" nie robi na mnie żadnego wrażenia. Jeżeli kiedykolwiek Ty pomożesz na tym forum tylu ludziom co ja i będziesz miała o tym takie pojęcie jak ja, to wtedy mogę z Tobą pogadać i chętny będę byś stała się pierwszą pomocą na forum w nagłych przypadkach. Póki co jednak daruj sobie, bo za duży jestem, żebyś mnie poruszyła swoimi żałosnymi wywodami. Piszesz o pomocy ludziom? Robienie czegoś za nich nie jest pomocą, wręcz przeciwnie. Uczy próżności i braku myślenia, a to jest złe. Może dlatego uważasz, że nikomu na forum nie pomagam, bo z reguły staram się wyjaśnić co i jak, podać kod i wyjaśnić co z nim należy uczynić. Ty widać nie rozumiesz tych prostych instrukcji i dlatego zapewne uważasz, że kpię sobie z ludzi. Ale założę się, że jest wielu takich, którzy pomyśleli i to co pisze zrozumieli, wykorzystali i przekażą dalej. Tobie także życzę takiej umiejętności. Jeszcze raz pozdrawiam i, może się wkurzysz, kończę temat. Papa.
|
| Herbata.fotolog.pl
| 13.11.2007 03:08 ja się wkurzę?
ależ ja jestem oazą spokoju. nikt mnie nie wkurzy.
Wygórowanie mniemanie o sobie boje od każdego Twojego zdania.
"(twierdzisz, że na każdym kroku dogryzam ludziom, a następnie stwierdzasz, że forum tak naprawdę nie czytasz, bo nie masz czasu, skąd więc te wnioski???)."
Przeczytaj jeszcze raz moją poprzednią wypowiedź. Proponuję ze zrozumieniem.
ps. i wbrew Twojej filozofii, ja doskonale wiem co mówię i daleko mi do błazenady ( : |
| Herbata.fotolog.pl
| 13.11.2007 03:09 bije*
literówka.
|
| Wypadki.fotolog.pl
| 01.12.2007 17:10 mysle ze chwilowy blad albo cos z przegladarka |
| Wypadki.fotolog.pl
| 02.12.2007 20:51 o ale tera jest lepsza opcja. zdjec juz nie mozna dodawac poprzez fotosika aka bezposredni z panelu tylko trzeba samemu gdzies wrzucic i zrobic hot linka. jednym slowem, czemu placimy za 'fotolog' skoro robimy teraz to samo co na tekstowej wersji aka wrzucamy wszystko hotlinkiem. |