Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> Blog Roku 2007     Wstecz 1 2
Destination-unknown.ownlog.com
Miasto: snów
Urodzony: 1986

15.01.2008 11:31

nic nowego :P

Intense.fotolog.pl
Miasto: Kraków

15.01.2008 21:33

och ach, głosując można ipoda wygrać, poza tym niby pieniądze z smsów idą na jakiś cel charytatywny. cholera, wiedziałam, no wiedziałam :] w życiu by im ludzie ot tak smsów nie wysyłali, blogi to nie taniec z gwiazdami.

Foksal.

21.01.2008 16:18

ja tam wystartowałam:)

Lain.ownlog.com
Urodzony: 1988

26.01.2008 23:30

Ja głosuję na kolegę w kategorii "kultura". Głosuję, znaczy sama wysłałam smsa i zmotywowałam paru swoich znajomych. Też uważam że to głupie, ale jego blog muzyczny jest dobry, jest chyba gdzieś na przedzie więc chłopak jakieś szanse ma, bo i juror podobno lubi jego stronę. Ale uważam taki system za idiotyzm. Jak ktoś jest dziany a zależy mu po protu na tytule a nie nagrodzie to sobie sam może kupić masę starterów i słać eski.
Czy mi się zdawało czy ktoś wyżej wspomniał że wśród jury jest dziewczynka z blog27? Zgroza!
Jeszcze inna głupia kwestia... jak spośród tych zwycięskich blogów z poszczególnych kategorii wyłonią tego naj?

Foksal.

03.03.2008 21:10

no i co powiecie o wynikach konkursu?

Kolezanka.ownlog.com

06.03.2008 00:02

A jakie są wyniki ?

Tola musi być w komisji przecież jest pierwszorzędną blogerką ! xD

Pinked.fotolog.pl
Miasto: Warszawa

11.03.2008 17:13

konkurs złotówy

max komercyjnie i wcale nie wygraly te najlepsze. tylko te ktore nagoniły najwiecej znajomych z komórka w dloni. ilosc nie jakosc kolejny raz. kiedy w gre weszly te smsy to bylo wiadomo juz jak sie to skonczy. wolalabym juz wybor jakiegos jury. a glosowanie nieplatne internautow na poczatku.

szkoda ze nie dziala juz / chwilowo fertival fotoblogow
to juz duzo bardziej przypominalo realny konkurs

taaa

Zaloguj się aby odpowiedzieć Wstecz 1 2
Copyright © Ownlog.com 2003-2007