Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> zmiania loginu    
Terek666.ownlog.com

23.12.2007 15:43

zmiania loginu

nie wiedziałem czy nadaje się to do problemów więc piszę tutaj. Mam takie zapytanie do administratora. Chciałbym sobie zmienić login ale ten ktory chcę już jest zajęty. Blog jest nieaktywny. Ma tlyko jedną notkę o tresci" sadasd" napisaną 6 września 2007 roku :/. Mam na myśli www.terek.fotolog.pl . I teraz pytanie. Czy dałoby się zrobić tak, bym mógł miec tego "Terka" w ownlogu? Nie mam zamiaru zmieniać domeny na fotolog.pl bo nie interesuję się fotografią. Czekam na odp. Pozdrawiam

ahai czy ten kod ma jakiś termin ważności :P? Bo już go dostałem i nie wiem czy mogę po prostu czekać czy jak.

The.fotolog.pl

23.12.2007 16:28

Wg tego co w regulaminie administratorzy zatrzegają sobie prawo do skasowania ownloga, gdy ten był pusty przez min. 60 dni, lub nieaktywny przez 250 dni (nie została dodana żadna notka).

Wg mnie minęło za mało czasu, żeby mogli skasować ownloga o interesującym Cię loginie, no ale to tylko moje zdanie.

Kod jest ważny chyba przez 14 dni, ale głowy nie dam.

Terek666.ownlog.com

23.12.2007 16:44

Tzn czytałem to, ale sobie tak pomyślałem, że ten blog jest tak jakby pusty. Bo rozumiem, gdy ktoś prowadzi bloga i zawiesza jego działalność, ale na tym po prostu nic poza szablonem i kilkoma literkami nie ma :/.

Intense.fotolog.pl
Miasto: Kraków
Urodzony: 1986

23.12.2007 23:52

pewnie niewiele to da, ale może napisz wiadomość do tej osoby? przynajmniej się dowiesz, czy w ogóle pamięta, że założył bloga i czy zamierza coś z nim robić.

Zaloguj się aby odpowiedzieć
Copyright © Ownlog.com 2003-2007