Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Problemy >> Dodawanie zdjęć - problem    
Lajt.fotolog.pl

17.03.2008 19:23

Dodawanie zdjęć - problem

Witam,
zanim ktoś odeśle mnie do innego tematu, zaznaczę, że w innym temacie napisałam, ale niestety, nikt nie zechciał się nim zainteresować.

Próbowałam już milion razy skontaktować się z Kimś, w dziale Kontakt, ale niestety, kod jest ciągle nieprawidłowy (ciekawe dlaczego...?)

******opis problemu*****

Umieszczam zdjęcia na różnych serwerach. Kiedy chcę dodać zdjęcia, klikam na odpowiednią ikonkę, wklejam link i... no właśnie. I wszystko znika. Jednym słowem - nie jestem w stanie dodać żadnego zdjęcia. To, co pojawia się na moim fotologu to przykłady kiedy na kilka minut problem znika.
Słowem, bez względu czy używam hyml, czy wizualnego, bez względu na to, czy sama sobie wpisuję ręcznie kod, czy używam odpowiedniej ikony... strona sama się odświeża (automatycznie) i pole 'nowa notka' znów jest czyste. Mogę to sobie robić kilkanaście razy i nic z tego nie wynika. Taka zabawa. Od kilku tygodni się z tym męczę i chciałabym, żeby ktoś napisał mi co mam zrobić, żeby to się nie powtarzało. Być może muszę dokonać jakiej aktualizacji, ale to dzieje się na różnych komputerach, więc sama już nie wiem.

****koniec opisu******

Naida.ownlog.com
Urodzony: 1986

17.03.2008 19:37

w każdej przeglądarce tak sie dzieje?

Lajt.fotolog.pl

17.03.2008 19:42

w IE i Firefox, te mam. Próbowałam (dosłownie przed chwilą) i nic z tego. Znów się odświeża, jest w polu dodawania notki widoczne przez sekundę i... znika.

Zaloguj się aby odpowiedzieć
Copyright © Ownlog.com 2003-2007