Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> STOP fotologom z kolczykami!     Wstecz 1 2 3 Dalej
Kolczyki.fotolog.pl

13.05.2008 23:10

"Bo co oznaczają tytuły wpisów: [500] Amethyst Velvet - już nie mam, [502] Melange - już nie mam, itp.?"

to że ich nie mam :)

Feth.fotolog.pl
Miasto: Warszawa

14.05.2008 14:18

a co to za różnica czy je masz czy nie, skoro tylko je pokazujesz?

Katarzyna-wielka.ownlog.com
Miasto: Kraków
Urodzony: 1992

16.05.2008 17:32

Najwyraźniej bardzo istotna :-)

Garasia.fotolog.pl

17.05.2008 11:49

Mam tylko jedno pytanie. Skoro kogoś to nie interesuje to po co tam wchodzi i ogląda te nieciekawe zdjęcia, takie beznadziejne i nie posiadające żadnego przesłania zdjęcia. Każdy robi coś wolnym czasie. Ja zajmuję się biżuterią i dalej w tym kierunku idę. Ale to wyłącznie moje hobby. Jak wielu zwykłych zjadaczy chleba pracuję w biurze od 8-16 w przybliżeniu i swoje małe hobby uprawiam w wolnym czasie.
I bardzo lubię jak mogę podesłać linka znajomym czy innej rodzince i pokazać im co robię szczególnie, że jak się pracuje i ma się mnóstwo innych zajęć to nie można ze wszystkimi się spotykać zbyt często i opowiadać im co dzieje się u mnie. Inni mają inny konik: wyścigi samochodowe, imprezowanie, fotografia. A wspomniane wcześniej pazurzyce?

Northaunt.fotolog.pl

19.05.2008 22:20

usuń wszelki kontakt do siebie ze swojej strony to może uwierzę.

poza tym w swoim poście zawarłaś całą odpowiedź dlaczego takie blogi powinny zniknąć.

Garasia.fotolog.pl

21.05.2008 09:45

Niczego nie zamierzam ci udowadniać. Przyczepiłeś się akurat do kolczyków. Poszukaj sobie czegoś innego i się przyczep.

Obejrzałam zdjęcia u ciebie i nie podobają mi się te obozowe. od razu można dół złapać,ale każdy robi zdjęcia temu co lubi. Nieprawdaż?

Feth.fotolog.pl

21.05.2008 12:00

ja łapię dół jak ciebie czytam.

Intense.fotolog.pl
Urodzony: 1986

21.05.2008 19:29

a ja łapię doła jak czytam całą dyskusję ;)

po pierwsze: nie mam ochoty w sumie czytać, że te blogi to dla mamy, siostry i kota ;] nie bądźmy naiwni, no.
po drugie: nie potrafię niestety zrozumieć, że kogoś te blogi AŻ TAK denerwują, czuje się nimi osaczony i w ogóle godzenie się z ich istnieniem jawi się jako przyzwolenie na jakieś straszne zło. no cholera, nikt wam wchodzić nie każe. i bez cudów, nie widzę jakiegoś natłoku tego w nowych blogach i reklamowanych. wiele innych stron reklamowało się też dużo natrętniej.

Admin jakoś nie zareagował, możemy się domyslać, że nie zamierza kasować owych blogasków, podobnie jak blogasków z tipsami i innych wyrobów blogopodobnych.

Więc w tym momencie to jest błędne koło, możecie się najwyżej poprzerzucać kulturalnymi i konstruktywnymi uwagami na temat swoich blogów :)

Mjo.ownlog.com

22.05.2008 18:29

albo pozagryzać się internetowo ;)

Krokpokroku.fotolog.pl

25.05.2008 13:09

Do blogów z cyklu "sprzedam swoje kolczyki" dodałbym też blogi stukniętych rodziców, którzy prezentują swoje pociechy wątpliwej urody.
Szkoda milusińskich, bo nie mają świadomości, że ich rodzice już od małego prezentują "pierwszą kupkę, pierwszy spacerek, pierwsze wymiotowanko, pierwszą...".
Podobnie z blogami skejtowców, którzy prezentują swoje piruety w powietrzu zrobione na deskorolkach, rolkach, rowerach i innym badziewiu.
Ale to mimo wszystko jest nic, najlepszy jest portal NK, gdzie 80% kobiet tworzy profile ze swoimi bachorami. Czasami odnoszę wrażenie, że celem każdej kobiety jest mieć męża i dziecko i to wystarcz... żenujące moim zdaniem.

Feth.fotolog.pl

25.05.2008 13:27

No dobrze, ale fotologi o których mówisz regulaminu jednak nie łamią.

Krokpokroku.fotolog.pl

25.05.2008 14:14

zgadza się, ja tak tylko chciałem wyrazić co czuję
a kolczykowe też mnie wnerwiają :/

Pixelized.ownlog.com

26.05.2008 19:08

tak was czytam i odnoszę wrażenie, że więcej w waszych wypowiedziach jadu niż konkretów.
mnie tam nic do blogów z biżuterią - bardziej mnie rażą pokemony i traffki.
http://modnyblog.pl/ - jeśli ktoś ma chęć - tam za biżuty własnej roboty nikt nie gani, a jest nawet bardzo pożądane.
EOT.

Upsss.fotolog.pl

26.05.2008 23:08

Miejsca mamy tutaj wystarczająco dla wszystkich i nie ma co się wzajemnie napadać. Więc fotografowie do zdjęć, kolczykowe/(wi?) do kolczyków, rodzice do dzieci, tipsiary do pazurów, a cyckolubni... hmmm... też coś pewnie sobie znajdą ;) i wszystkim to wyjdzie na dobre. love&peace

Gusto.ownlog.com

27.05.2008 13:49

idźmy dalej - po co nam regulamin serwisu...

Feth.fotolog.pl

27.05.2008 15:35

otóż to.

Upsss.fotolog.pl

27.05.2008 23:25

regulamin rzecz przydatna, ale... ciekawi mnie czy na co dzień równie przejmujecie się wszelkimi zasadami, prawami, innymi regulaminami itd. ;)

Intense.fotolog.pl
Urodzony: 1986

28.05.2008 20:18

czytanie ze zrozumieniem to jednak dobra rzecz jest

Zastrzegamy sobie prawo do usunięcia ownloga w każdej chwili bez ostrzeżenia, a także bez podania przyczyn, zwłaszcza w przypadku gdy:
(i tu następuje lista takich przypadków)

Tam nie jest napisane: usuniemy każdego takiego bloga. Jest zostawione miejsce na indywidualną decyzję admina.

jeżeli na przykład jakieś dziecię w wieku gimnazjalnym napisze notkę o tym, że jej zdaniem jej koleżanka z klasy jest głupia i ma wszy etc. (co by jakoś tam nawiązywało do punktu o ośmieszaniu i poniżaniu), a owa koleżanka napisze w tej sprawie do admina, to pewnie wystarczy sugestia, żeby autorka bloga usunęła jedną notkę, a nie od razu skasowanie jej całego bloga.

w wypadku ewidentnego nawoływania do szowinistycznych, nazistowskich i faszystowskich, założenia bloga, którego głównym celem by właśnie to było, wydaje się oczywiste skasowanie bloga od razu.

Jeżeli ktoś uważa - choć to nie wynika z regulaminu - że trzeba pokasować wszystkie blogi, które podpadają pod te 9 punktów, sugeruję mejlowanie do admina w sprawie każdego pustego przez 60 dni, lub nieaktywnego przez 250 dni bloga, na którego się natkniecie.

Kolezanka.ownlog.com

28.05.2008 21:27

Osobiście nie przeszkadzają mi kolczykowe blogi, nawet lubię popatrzeć, ale nie dziwi mnie fakt, że kogoś denerwują.

Gusto.ownlog.com

29.05.2008 08:40

intense oczywiście możemy się bawić w językowe interpretacje tylko po co? wydźwięk tego punktu jest jednoznaczny - zarabiasz na ownlogu to licz się z tym, że wcześniej czy później zostanie usunięty. nie wydaje mi się, żeby admim dokładał do tego interesu wykupując u firmy hostingującej nasze blogi dodatkowy transfer, bo ktoś tam zrobił sobie sklep z ownloga i generuje spory ruch na stronie.

inna sprawa, że dziewczyny kręcą, że to pokazać, że mama, że siostra - powinny postawić sprawę jasno: owszem zarabiamy na swoich ownlogach, ale jednocześnie negocjujemy z adminem zmianę regulaminu.

może by to było i tłumaczenie się przed osobami, które domagają się usuwania takich blogów, ale jedno jest pewne - nie byłoby tej całej dyskusji. swoją drogą kuriozalnej.

Zaloguj się aby odpowiedzieć Wstecz 1 2 3 Dalej
Copyright © Ownlog.com 2003-2007