Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> STOP fotologom z kolczykami!     Wstecz 1 2 3
Intense.fotolog.pl
Miasto: Kraków
Urodzony: 1986

06.06.2008 18:54

zdaje się, że nazywasz językowymi interpretacjami to, co ja nazywam czytaniem ze zrozumieniem. cóż ;)
tak siak czy owak widzimisię admina jest tu czynnikiem decydującym i należałoby do niego mejlować, a nie jęczeć na forum ;)

Gusto.ownlog.com

08.06.2008 17:50

dobrze, że chociaż w jęczeniu się zgadzamy :]]

Htsz.fotolog.pl
Miasto: Wrocław
Urodzony: 1985

12.06.2008 17:25

rozumiem, że umieszczenie reklamy na blogu nie jest niczym złym, bo zauważyłem tu u jednej osoby sceptycznie nastawionej do kolczyków reklamę na blogu. W domyśle mozna twierdzić, ze masz z tego jakiś zysk ;) - więc także łamiesz regulamin.

Na stronach raczej malo kto umieszcza cennik, "chcesz takie? napisz" wcale nie oznacza, ze ktoś to robi za pieniądze, a może np wymienia się dobrem za dobro. Działolnośc komercyjna myślę, że skierowana jest raczej w stronę firm, które zamiast tworzyć sobie stronę na własnym hoście użyłyby do tego celu właśnie konta na ownlogu.

4malinah.fotolog.pl
Miasto: Krk
Urodzony: 1988

16.06.2008 13:03

Jestem za, chcąc popatrzec na linki wiecznie tylko kolczyki i kolczyki! Zalozcie sobie strony internetowe, albo chociaz dajcie spokoj z tymi reklamami, bo niedlugo na fotologu nie bedzie juz nic innego jak tylko KOLCZYKI, ktore badz co badz nie sa ladne w 99%!! Ja chce ogladac zdjecia, codziennosc, ludzi, miejsca, postacie a nie kamyki na drucikach!

A poza tym, drogie 'kolczykarki' - 'napisz do mnie', 'zamow', ' chcesz je - napisz' - hmmmm.... samo mowi za siebie.

Ja juz naprawde mam dosc, ten serwis niedlugo zmieni nazwe na kolczykoblog??

Vitreus.ownlog.com
Miasto: Wrocław
Urodzony: 1988

16.06.2008 23:16

Autor rzeczywiście niepotrzebnie atakuje kolczykareczki, że je tak nazwę. Sama nawet lubię oglądać fotologi z kolczykami, i wcale nie muszę ich kupować. I uważam, że to wcale nie jest jakaś komercja. Ludzie dają zdjęcia swoich prac i nie nawołują nikogo do kupna tego. Biorą pod uwagę fakt, że komuś mogą się spodobać kolczyki (lub inna biżuteria) i chcąc ułatwić życie potencjalnym fanom po prostu udzielają informacji, iż można sobie kupić dane cacko. I co w tym złego? Bo mi się wydaje, że nic. Ok... Może to i racja, że takich blogów namnożyło się aż za bardzo i większość z nich niestety nie prezentuje wysokiego poziomu, ale niektóre są naprawdę warte obejrzenia.

Em69.ownlog.com
Miasto: Gdynia

17.06.2008 01:11

Nie uważacie że takie pieprzenie to tylko strata czasu? Bijecie pianę w sumie o nic :P Weszłam w temat z ciekawości - ponieważ sama biżu projektuję. I powiem wam tylko tyle, że takie blogi były, są i zapewne długo jeszcze będą. Nie tu to gdzie indziej. I może zamiast czepiać się, narzekać i `stopować kolczykareczki` warto po prostu ominąć i znaleźć to co was interesuje? Bo ta kwestia nie dotyczy tylko jednego serwisu i 50 blogów o tej samej tematyce. Tak jest wszędzie - cały internet jest pełen syfu i trzeba usiąść na tyłku i trochę poszukać żeby znaleźć coś wartościowego. Czego wam i sobie życzę. Pozdrawiam.

Herbata.fotolog.pl

19.06.2008 12:31

Wiecie, że w przytułku dla niepełnosprawnych umysłowo umarło dziś małe, niczemu winne dzieciątko? A desperacki głód Somalijczyków doprowadził ich do aktu kanibalizmu.

Kheri.fotolog.pl
Urodzony: 1984

24.06.2008 22:29

zabraklo mi slow do tej dyskusji

Krokpokroku.fotolog.pl

25.06.2008 19:22

do "herbata.fotolog.pl"
i w związku z tym, zrobiłaś/eś coś?

Feth.fotolog.pl
Miasto: Warszawa

04.07.2008 00:38

Herbatka jest na tyle wspaniałomyślna, że nawet Ci nie odpowie, bo umarłbyś z wrażenia.

Krokpokroku.fotolog.pl

04.07.2008 00:51

raczej nic nie napisze, bo od gadania są wszyscy, a od robienia nie ma nikogo

Feth.fotolog.pl
Miasto: Warszawa

04.07.2008 02:36

ja bym mogła zrobić, gdyby tylko mi dali opcję usuń fotologa w prawym górnym rogu :>

Herbata.fotolog.pl

04.07.2008 19:48

myślałam, że krok po kroku sam/a dojdziesz do poprawnej konkluzji.

Em69.ownlog.com
Miasto: Gdynia

05.07.2008 01:00

Dziwi mnie że nikt jeszcze nie założył tematu `stop fotologom z ciuchami`.

Hajuken.fotolog.pl
Miasto: Stalowa Wola
Urodzony: 1983

07.07.2008 17:07

Niech każdy robi ze swoim logiem to co chce, byle w ryzach regulaminu. Przypuszczam że logi udostępniane tu są w celach niekomercyjnych. A z resztą to innych problemów nie macie?

Zaloguj się aby odpowiedzieć Wstecz 1 2 3
Copyright © Ownlog.com 2003-2007