| Strona główna forum >> Problemy >> różne podstrony | 1 |
| Szyczy.fotolog.pl | 27.06.2009 18:25 różne podstronyChodzi mi o to, iż ... kiedyś gdy robiłam szablon na bloga, bardzo nie chciało mi się przystosowywać go do każdej podstrony i ku mojej wielkiej radości znalazłam gdzieś opcję, że szablon dostosowuje mi się sam do każdej podstrony. Ale teraz chciała bym to zmienić i nie mogę nigdzie tej opcji znaleźć .. i teraz jak zmienię sobie szablon na głównej stronie to mi się wszędzie zmienia, a tego nie chcę. Czy ktoś mi może pomóc? |
|
1.ownlog.com
Urodzony: 1986 Płeć: Kobieta | 29.06.2009 23:21 "o mnie" i księga gości zasze wyglądają tak samo jak strona główna, zmienia się tylko to, co możesz tam edytować - treść o mnie, wygląd wpisów w księdze, a np. linki z boku czy grafika zostają te same. inaczej może wyglądać podstrona z komentarzami, ale nie wiem jakim cudem zmienia ci się jej wygląd podczas zmiany szablonu na głównej. chyba, że zmieniasz to, co masz w edycji styli, a zarówno w kodzie str. głównej i komentarzy jest odnośnik do styli. w takim wypadku musisz umieścić style osobno w kodzie komentarzy. |
|
Htsz.fotolog.pl
Miasto: Wrocław Urodzony: 1985 Płeć: Mężczyzna | 04.07.2009 00:59 cały szablon zmienia się też w momencie zastosowania systemowych szablonów ;) |
| Szyczy.fotolog.pl | 05.07.2009 16:53 ale po co Ci mój blog jak jest w zupełnej rozbiórce .. ? czyli zmieniając główny szablon dostosowywuje się on do wszystkich podstron ? bo mnie się wydaje, że kiedyś była taka opcja, że można było właśnie zrobić tylko jeden szablon na główną stronę .. kliknąć w tą opcję żeby się dostosowało do wszystkiego i już .. i ja jej użyłam ale chciała bym z niej zrezygnować i nie wiem jak .. ? |
| Icoztego.ownlog.com | 08.07.2009 15:52 "kiedyś była taka opcja, że można było właśnie zrobić tylko jeden szablon na główną stronę .. kliknąć w tą opcję żeby się dostosowało do wszystkiego i już .. i ja jej użyłam ale chciała bym z niej zrezygnować i nie wiem jak .. ?" |
|
Karmelek.ownlog.com
Płeć: Kobieta | 01.08.2009 16:54 i nie tylko na mylogu to jest(było), jest też na blog4u. |
| Zaloguj się aby odpowiedzieć | 1 |