| Strona główna forum >> Hyde Park >> umiera(my)? | « 1 2 |
|
Htsz.fotolog.pl
Miasto: Wrocław Urodzony: 1985 Płeć: Mężczyzna | 26.10.2011 05:32 fejs zjada większość aktywności internetowych. to samo mam na forum blogowicza, ludzie piszą 2 razy mniej postów niż chociażby rok temu. |
|
Juliaa.fotolog.pl
Urodzony: 88 Płeć: Kobieta | 27.10.2011 12:40 Moim zdaniem to jest po prostu tak, że ludzie już są trochę znudzeni tym czytaniem, że będą zmiany, będą i będą. Zdaję sobie sprawę, że to wszystko trwa, ale to trochę jak z czekaniem na połączeniem na infolinię: czekam, czekam, ale słysząc od 30 minut "proszę czekać" po prostu się rozłączam - powiedzmy sobie prawdę: nasz fotolog to staruszek, ma starą grafikę, opcje, strona główna też nie powala, na facebooku też cisza, większość zaczyna się przenosić na blogspot, bo tam to wszystko jakoś przyjemniej wygląda. |
| Senny.ownlog.com | 27.10.2011 23:38 Ale to tendencja ogólnaBlogosfera zamiera. Co się działo jeszcze kilka lat temu? Jestem na tym serwisie od 2004 roku (pod różnymi adresami) i pamiętam tłumy. Ale tendencja spadkowa dotyczy wszystkich serwisów blogowych. |
|
Htsz.fotolog.pl
Miasto: Wrocław Urodzony: 1985 Płeć: Mężczyzna | 28.10.2011 03:23 pisałem o forum, a forum to nie tylko pisanie o zmianach ;) jest dział problemów i hyde a ludzie piszą gdzie popadnie, byle ich zauważono, dostali pomoc i sobie idą, bo mają resztę w dupie ;) Na moim forum poza działem blogowym jest wiele innych - o aktywności forumowej pisałem , że zanika bo zjada ją obecnie fejs. |
|
Juliaa.fotolog.pl
Urodzony: 88 Płeć: Kobieta | 28.10.2011 14:17 to ja jestem nastolatką ciągle, bo wciąż mam pamiętniczek :D ach och :D |
|
Htsz.fotolog.pl
Miasto: Wrocław Urodzony: 1985 Płeć: Mężczyzna | 28.10.2011 15:10 so sweet Julia :D |
|
Juliaa.fotolog.pl
Urodzony: 88 Płeć: Kobieta | 28.10.2011 19:00 Mnie też działają! |
| Liskarnapa.ownlog.com | 28.10.2011 20:53 Właśnie dopiero co założyłem tutaj sobie bloga. Już kiedyś coś tu prowadziłem i dlatego z sentymentu i fajnych wspomnień powracam na stare śmieci. Cieszę się, że ownlog wciąż istnieje, co prawda trochę świeżości by mu się przydało, ale to co oferuje obecnie i tak wystarcza mi w zupełności. Boję się tylko, że jak się już rozpiszę to nagle pewnego dnia odkryje, że ownlog przestał istnień. Fajnie, że jakaś firma nad nim pracuje, ale z tymi firmami to różnie bywa. Zaryzykowałem jednak i mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze. Co jak co, ale mi jednak ownlog zawsze kojarzył się z takim elitarnym miejscem w blogsferze, nieważne pod jakimi względami, ale oby przetrwał jak najdłużej. |
|
Standard.ownlog.com
Płeć: Mężczyzna | 07.11.2011 10:39 eee, ale narzekacie. own był, jest i będzie :) |
| Edytabartosiewicz.ownlog.com | 08.11.2011 12:27 Ownlog wraz z Fotologiem nie zasługują na tak archaiczny wygląd! Kiedy wprowadzone zostaną zmiany? |
|
Blogowicz.ownlog.com
Miasto: Wrocław Urodzony: 1985 Płeć: Mężczyzna | 09.11.2011 16:57 było.poczytaj posty to się dowiesz ;) |
|
Rozmawiamy.ownlog.com
Miasto: Warszawa Płeć: Kobieta | 29.11.2011 21:32 rozmowy nocąrozmawiamy! |
|
Suna.ownlog.com
Urodzony: 1990 Płeć: Kobieta | 15.12.2011 09:01 To ownlog ma archaiczny wygląd? I to ma się zmienić????? |
| Pensjonarka.ownlog.com | 07.01.2012 23:08 uciekają? niby gdzie? też planowałam uciec gdzieś indziej, ale inne serwisy nie są dla mnie user-friendly. ostatnio jak się zalogowała na blog.pl to mi się włos na grzbiecie zjeżył na widok tego, za przeproszeniem, gówna, które się pojawiło zamiast panelu. bajery, bajery i jeszcze raz bajery, w dodatku wszystko nieczytelne. |
|
Htsz.fotolog.pl
Miasto: Wrocław Urodzony: 1985 Płeć: Mężczyzna | 08.01.2012 06:20 na blog.pl jest teraz wordpress, niestety mocno okrojony co bardzo przeszkadza, ale to raczej najlepszy silnik blogowy obecnie na Świecie ;) po nim chyba jedynie blogger.com |
| Zaloguj się aby odpowiedzieć | « 1 2 |