| Strona główna forum >> Problemy >> zmiany w panelu (szykują się?) | 1 |
|
Suna.ownlog.com
Urodzony: 1990 Płeć: Kobieta | 17.01.2012 09:00 zmiany w panelu (szykują się?)Eee... no właśnie nie wiem co się stało? Jak się loguję to na głównej normalnie mi pisze "Edycja", "Wiadomości", "Twój ownlog", "Statystyki" no i "wyloguj". Więc normalnie klikam na "Edycja" i czegoś tu brakuje... jest "Dodaj wpis", "Edytuj wpisy", "Edytuj wygląd" i "wyloguj". Były jeszcze statystyki i Twój ownlog? I pionowo "Funkcje": Kategorie, Twoje linki, Ulubione blogi, Wiadomości, Odebrane, Wysłane, Lista zablokowanych. No, pamięci najlepszej nie mam, ale chyba "Dodatki" gdzieś tu jeszcze były? I tam, gdzie się IP blokuje chyba. |
| Definitelymaybe.ownlog.com | 18.01.2012 22:37 co ze statystykami??? |
|
Htsz.fotolog.pl
Miasto: Wrocław Urodzony: 1985 Płeć: Mężczyzna | 19.01.2012 00:45 rzeczywiście sporo zniknęło z panelu. Brak ststystyk tez zauważyłem, bo mimo, że aktualnie nie dodaję nowych wpisów to śledzę skąd przybywają do mnie ludzie. Może problemy z serwerem wynikały z tych funkcji, które wyłączono? fajnie jakby poprawili statystyki i dodali je w pełni a nie tylko same wejścia na "index". |
|
Mjo.ownlog.com
Miasto: Poznań Urodzony: 1988 Płeć: Kobieta | 21.01.2012 19:43 Wiadomości działały. Nie marudź. |
|
Maxbmx.ownlog.com
Miasto: Bielsko-Biała Urodzony: 1983 Płeć: Mężczyzna | 22.01.2012 00:43 optymalizujemyJak na razie optymalizujemy i wyłączamy chwilowo poszczególne działy zeby wykryc co powoduje problem. Stay tuned. |
| Headspace.ownlog.com | 22.01.2012 01:04 Żeby tylko "Twój ownlog" wrócił! |
| Zaloguj się aby odpowiedzieć | 1 |