Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

zapomniałem hasła

Strona główna forum >> Problemy >> zmiany w panelu (szykują się?)     1
Suna.ownlog.com
Urodzony: 1990

17.01.2012 09:00

zmiany w panelu (szykują się?)

Eee... no właśnie nie wiem co się stało? Jak się loguję to na głównej normalnie mi pisze "Edycja", "Wiadomości", "Twój ownlog", "Statystyki" no i "wyloguj". Więc normalnie klikam na "Edycja" i czegoś tu brakuje... jest "Dodaj wpis", "Edytuj wpisy", "Edytuj wygląd" i "wyloguj". Były jeszcze statystyki i Twój ownlog? I pionowo "Funkcje": Kategorie, Twoje linki, Ulubione blogi, Wiadomości, Odebrane, Wysłane, Lista zablokowanych. No, pamięci najlepszej nie mam, ale chyba "Dodatki" gdzieś tu jeszcze były? I tam, gdzie się IP blokuje chyba.

I przy okazji jeszcze zapytam, jak to jest z tymi wiadomościami? W szablonie można sobie dać { wiadomosc} ale mi to nie działa... tzn. jak kliknę "wyślij wiadomość" to zawsze mi pisze, że nie jestem zalogowana, nawet jeśli zalogowałam się jeszcze raz. Więc kiedyś próbowałam wysłać nie przez {wiadomosc} na czyimś blogu tylko z panelu, ale też się nie dało. Chociaż teraz na próbę wysłałam do siebie (z panelu) i działa :)
No więc nie wiem, czy są akurat w tym momencie robione jakieś poprawki i stąd to wszystko? :)

Definitelymaybe.ownlog.com

18.01.2012 22:37

co ze statystykami?

??

Htsz.fotolog.pl
Miasto: Wrocław
Urodzony: 1985

19.01.2012 00:45

rzeczywiście sporo zniknęło z panelu. Brak ststystyk tez zauważyłem, bo mimo, że aktualnie nie dodaję nowych wpisów to śledzę skąd przybywają do mnie ludzie. Może problemy z serwerem wynikały z tych funkcji, które wyłączono? fajnie jakby poprawili statystyki i dodali je w pełni a nie tylko same wejścia na "index".

Druga sprawa - wiadomości. To nie działało już od dawna i chyba ktoś zapomniał skasować to z panelu ;)

Mjo.ownlog.com
Miasto: Poznań
Urodzony: 1988

21.01.2012 19:43

Wiadomości działały. Nie marudź.

Maxbmx.ownlog.com
Miasto: Bielsko-Biała
Urodzony: 1983

22.01.2012 00:43

optymalizujemy

Jak na razie optymalizujemy i wyłączamy chwilowo poszczególne działy zeby wykryc co powoduje problem. Stay tuned.

Headspace.ownlog.com

22.01.2012 01:04

Żeby tylko "Twój ownlog" wrócił!

Zaloguj się aby odpowiedzieć 1
Copyright © Michał Borek 2003-2009