Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> Jesień    
Schizofrenia.ownlog.com
Miasto: Brzeg

21.09.2005 15:02

Jesień

Jak działa na Was jesienna pogoda?Też macie ochote przytulac się do czegoś miękkiego i ciepłego a całe popołudnie popijac kawe i energetyzujące, ładnie pachnące herbatki?;)

Em.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola/Wrocław
Urodzony: 1984

21.09.2005 15:21

Narazie na mnie jeszcze nie działa (zbyt ładna pogoda). Ale jak już zacznie się piękna deszczowo-szara polska jesień to dzbanek herbaty, jakiś film.. no i pozytywna muza (już kolekcjonuję :P)

Schizofrenia.ownlog.com
Miasto: Brzeg

21.09.2005 15:31

-> em

z tą muzą to dobry pomysł, musze chyba zrobic porządki w empetrójkach;)

Vampire.ownlog.com
Miasto: Łódź
Urodzony: 1986

21.09.2005 15:40

Jesienna pogoda - chyba nie w moim regionie, chociaż liście zaczynają powoli lecieć (może dlatego, że zbyt blisko palę gałęzie na ogrodzie;]), glowa mnie boli co drugi dzień o tej samej porze, i kolekcja ogg się powoli powiększa :) Co do jesieni samej -to dziękuję postoję - wolę inne pory roku ;)

Toffifee.ownlog.com
Miasto: Poznań
Urodzony: 1985

21.09.2005 15:56

jesień? brr najgorsza pora roku! gorsza nawet od zimy heh :D ja to w ogóle okrągły rok czekam tylko na lato i to takie z temperaturą minimum 30 i pełnym słońcem. więc teraz znów sobie poczekam gdzieś do czerwca... :(
jednak w tym roku październik zapowiada się całkiem ładnie, może wreszcie dowiem się co to zlota polska jesień :) nienawidzę tej chlapy, błota, deszczu - to wpływa na mnie depresyjnie :/ oby w tym roku było tak jak najkrócej.. :)

Elo.fotolog.pl
Miasto: Toruń / r3
Urodzony: 1988

21.09.2005 16:06

hoho. najbardziej to lubie wiosne [:P] ale jesien jest bardziej spoko niz zima.
i ciagle ta mysl o ciepłym miekkim lozku, ciepłych kapciach, ciepłym szlafroczku i co najwazniejsze grzejacych kaloryferach ;P

Butterfly-queen.ownlog.com

21.09.2005 16:25

...

hmmm... chętnie poprzytulałabym się z kimś kochanym... ale jak narazie kawa musi mnie usatysfakcjonować... Może to i lepiej, że się pogoda popsuła, bo mniejszy żal jest kiedy trzeba do książek siadać.

Palulinka.fotolog.pl

21.09.2005 16:41

jesień

jak sie przyzwyczaje to bedzie luzz :):)
butterfly-queen--> z tym ksiazkami racja

Ekeberg.

21.09.2005 17:13

U mnie też już jest jesień, a kaloryfery nie grzeją.

Toffifee.ownlog.com

21.09.2005 17:21

-> ekeberg

to widzę że poznań dzieli się na różne strefy klimatyczne :D u mnie jest jeszcze lato :P może troszkę chłodne, ale słońce jest i to najważniejsze :)

Conie.ownlog.com
Miasto: gliwice

21.09.2005 17:25

jesień rewelacja- łóżko i grypa.
to ja poproszę wiosnę, chociaż pyli i uczula.

Skej.fotolog.pl
Miasto: Stargard
Urodzony: 1987

21.09.2005 17:52

O! U gory niehcacy ukazlam swoj jesienny stan, zazwyczaj z rana. Jest tak zimno i ciemno, ze nic nie kontaktuje takze jesien to nie dal mnie ;]

Elo.fotolog.pl
Miasto: Toruń / r3

21.09.2005 18:05

hm.
jeżeli w Poznaniu jest słońce, to tym bardziej
chce do Poznania
ojaaa, no! a u nas chmurasy cały czas

Osiedleswobody.ownlog.com

22.09.2005 12:04

z tą jesienią..

to bywa różnie. Kiedy ma się z kim chodzić na spacery, przytulić się kiedy zrobi się zimniej trochę, mocniej złapać za rękę przechodząc przez nieoświetlone rejony miasta.. kiedy ma się o kim myśleć w coraz dłuższe wieczory to jesień jest wspaniała. :)

ale kiedy wychodzi się z domu gdy na ulicach jeszcze szaro, korki największe i zaspani ludzie w przepełnionych autobusach. Kiedy ze szkoły wychodzi się gdy zaczyna robić się powoli ciemno i nie ma się do kogo wracać (chyba, że książki, w dodatku te z gatunku wybitnie mało ciekawych - podręczników szkolnych tak zwanych) to jesienią czeka się tylko na pierwszy śnieg, na gwiazdkę, na sporty zimowe.. :)

Toffifee.ownlog.com

22.09.2005 15:02

-> osiedleswobody
ja właśnie widzę jesień tylko w tej drugiej kategorii. co więcej wcale nie czekam jesienią na pierwszy śnieg i gwiazdkę ech... zima to jest raz dwa po jesieni... ale zima też jest straszna ;P ja jesienią czekam na lato...

->elo
sese :> zapraszam do poznania w takim razie ;)

Osiedleswobody.ownlog.com

22.09.2005 15:21

toffifee

tak się składa, że ja niestety też w 2giej, mniej optymistycznej wersji :)
zima jest straszna ale dopiero gdy ustępuje miejsca wiośnie, ta plucha i szarość nieznośna. :)

na lato? :))) ja tak daleko nawet nie wybiegam myślami.. bym się rozmarzyła.. :)

A19.ownlog.com
Miasto: Kraków

22.09.2005 16:09

u mnei dzis cieplo, natomiast poranki sa brrrrr.... wychodzac z domu o 6:30 zawsze trzese sie z zimna. nie przepadam z jesienia, bo to ani nie lato, ani nie zima...
najchetniej przelezalabym ja w lozeczku, z pyszna herbata z sokiem i dobra ksiazka.

Ambiwalencja.ownlog.com

23.09.2005 20:49

Nieważne czy deszcz czy słońce czy zimno czy ciepło, kocham jesień. Zawsze i wszędzie ;)

Bourgeoisie.ownlog.com
Miasto: włocławek

25.09.2005 22:27

kocham jesień. za jej specyficzny klimat.

Mejklow.ownlog.com

28.09.2005 15:49

jesień, klimat tylko do poduchy owszem łikendowo okazjonalnie, ale nei kiedy szkoła pełną parą, uczyć sie trzeba a porpostu sie nieda! a paluszki odmarzają. i tak najgorsza zima. nonstopdepresje wszystko stoi w miejscu całą wieczność zanim pogoda sie polepszy.ble!

Zaloguj się aby odpowiedzieć
Copyright © Ownlog.com 2003-2007