Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> anty tokio hotel :D     1 2 3 Dalej
Fast-food.ownlog.com
Miasto: Olsztyn

27.12.2005 10:01

anty tokio hotel :D

zainstrygowal mnie blog antytokiohotel.ownlog.com. no w sumie, dlaczego nie miałbym być za.. wymalowani chłopcy z liderem, który śpiewa jakby chciał, ale nie mógł.
kto jest anty? :D

Fajnamysza.ownlog.com
Miasto: Ruda Śląska
Urodzony: 1983

27.12.2005 10:03

Widzę że wam się wszystkim nudzi. Na tym blogu jest chyba łamany regulamin coś mi się tak zdaje.

Fast-food.ownlog.com

27.12.2005 10:09

ja nie założyłem tego bloga, ale treść bardzo mi się spodobała. co wy kurde widzicie w tym tokio hotel?

Fajnamysza.ownlog.com

27.12.2005 11:05

Ciekawe jak szybko by zablokowano ownloga: "Anty-rydzyk-i-reszta-idiotow"

Never.ownlog.com
Miasto: Kraków

27.12.2005 11:06

ja nie wiem, co wy kurde widzicie w antyblogach. bo komuś naprawdę musi się nudzić. i nie mam pojęcia co intrygującego może być w tym blogu, bo chyba nie sama idea, która ani nowa, ani specjalnie oryginalna nie jest. dwie notki, kilka zdań naprawdę nie wiem co tu ciekawego, ani dowcipnie, ani z polotem, ani nic, może się rozkręci, może będzie ciekawe, może będzie coś poza twierdzeniem, że tokio hotel to idioci/debile/pedały. narazie blog ani trochę mnie nie zainteresował, a wręcz przeciwnie.

Fast-food.ownlog.com

27.12.2005 12:10

sama idea jest oryginalna, owszem, ponieważ wokól cały czas gada się o tokio hotel, zespół jest popularny jak cholera, a autor bloga podszedł do tego z innej strony.

Siebie.

27.12.2005 14:31

a cóż cię takiego w nim zaintrgowało? autor nawet wyglądu notki porządnie nie umie ustawić, nie wspominając już o linkach do innych "anty" blogów. żenada.

Fajnamysza.ownlog.com

27.12.2005 14:39

A ja pierwszy raz właśnie o tym zespole usłyszałam więc jakoś dziwi mnie że niby tyle się o nim gada. Poza tym łamie ten ownlog regulamin bo obraża się w notkach inne osoby i bezzwłocznie powinien być usunięty. Z resztą każdy anty blog ten punkt regulaminu łamie i przez takie osoby robi sie śmietnisko w tym serwisie. Leczcie się!!

Elo.fotolog.pl
Miasto: Toruń / r3
Urodzony: 1988

27.12.2005 15:47

heh, laski płaczą jak mogą dotknąć tego "przystojniaka" [lidera], a Ty fajnamyszo mowisz ze nie wiesz kto to taki.. :P :D
wstydz sie :P

Fast-food.ownlog.com

27.12.2005 16:44

siebie.. nie każdy jest doskonały.

Fajnamysza.ownlog.com

27.12.2005 16:49

Wstydzę się bardzo, aż pójdę do spowiedzi.

Siebie.

27.12.2005 17:13

fast-food no nie każdy, właściwie to nawet nikt nie jest doskonały. ot co.

Fast-food.ownlog.com

27.12.2005 17:29

dobrze powiedziane..
co do lidera tokio hotel.. te dziewczynki maja nasrane we lbie, dlatego placza. przystojniaka..

Siebie.

27.12.2005 20:40

fast-food nie wiem jak można sikać po nogach na widok umalowanego chłopca podobnego tak naprawdę do dziewczynki i zmyślać, jakoby "brat ciotki matki kolegi mojej koleżanki" znał któregoś z bliźniaków. a średnia wieku fanów th naprawdę nie przekracza 13 lat, naukowo udowodnione. ale cóż. na wszystkim się dorobić można. na pozerstwie też. co nie zmienia faktu, że anty-blogi wywołują u mnie tylko i wyłącznie śmiech, nie tyle z zespołu/piosenkarki etc. ile z autora tego typu strony.

Bezczelny.

27.12.2005 21:18

jeżeli treść ci się spodobała to chyba musisz być bardzo płytki. bosz...

Fast-food.ownlog.com

28.12.2005 09:40

a nie spleśniały? :D

Toffifee.ownlog.com
Miasto: Poznań
Urodzony: 1985

28.12.2005 13:25

ej ale ja tez nie mam pojecia co to i pierwszy raz w zyciu na oczy widze te nazwe i te twarze. a jaki to rodzaj muzyki? ;)

Fast-food.ownlog.com

28.12.2005 16:11

po niemiecku i takie nijakie to. niby perkusja, niby gitary - elektryczne nawet, ale jednak nijakie.

Assa.fotolog.pl
Miasto: Warszawa
Urodzony: 1987

28.12.2005 20:45

dość

dlaczego kiedy za każdym razem włączam vivę widzę zespół Tokio Hotel, straszne, przełączam na drugi kanał, też oni...co mnie dobija i denerwuje jeszcze bardziej, bo nie mogę znieść Durch den monsun ani Shreka...dlatego zawsze mogę liczyć na moj ulubiony winamp...

podsumowując antyfanka :)

Toffifee.ownlog.com
Miasto: Poznań
Urodzony: 1985

28.12.2005 22:43

to ja moze tez wlacze vive i dowiem sie czegos wiecej o swiecie ;)

Zaloguj się aby odpowiedzieć 1 2 3 Dalej
Copyright © Ownlog.com 2003-2007