Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> loginy     1 2 3 Dalej
Mniam.

03.01.2006 23:49

loginy

są wkurzające, zaskakujące, intrygujące bądź po prostu śmieszne. mój wonly czas odbywam na wędrówkach po blogach. często napotykam różne, różniaste nazwy (loginy). zazwyczaj wchodzę tylko na te, które są jak wspomniałam wcześniej intrygujące; kuszące; ciekawią swoją oryginalnością bądź humorem. kiedyś miałam z koleżanką obsesje na punkcie wymyślania co ciekawszych kąsków. z wiekiem przeszło. czasem się zastanawiam nad genezą owego loginu...

Fajnamysza.ownlog.com
Miasto: Ruda Śląska
Urodzony: 1983

04.01.2006 09:58

Hehe ja na początku miałam moje login "mojesercebije", ale kiedy po kolejnych porażkach przestało bić zmieniłam login na "fajnamysza". Ten login podsunęła mi jakaś koleżanka. Często na mnie mówią Myszka bo niby jestem taka mała, a że Myszka było takie dziwne to koleżanka dodała fajnamyszka, z tym że kolega zaczął się śmiać że to jednoznacznie kojarzy mu sie z czym innym no i wyszło na fajnamysza. Może nie jest intrygujący a ni zabawny ale jest mój i już :oD

A19.ownlog.com
Miasto: Kraków

04.01.2006 13:47

a ja mam taki, bo se raz go wymyśliłam i sie ostał ;)

intrygujący, nieprawdaż?:P

Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko
Urodzony: 1984

04.01.2006 14:08

a mnie jest wszystko jedno :)

Koszmar.fotolog.pl
Miasto: Słupsk
Urodzony: 1989

04.01.2006 18:46

:>
ja w sumie nie pamiętam, dlaczego taki.
widać miałam zły sen. (;

Komercyjnie.ownlog.com
Miasto: Legnica
Urodzony: 1991

04.01.2006 20:43

a ja? bueheh.

Kurczeno.ownlog.com
Miasto: Wałbrzych
Urodzony: 1982

06.01.2006 08:39

Mój jest bardzo prosty: kurcze no! Jako że ja nie przeklinam a mój standartowy nick był zajęty więc się mi rzekło kurcze no! i tak zostało. Teraz to jest moja standartowa werjsa.

Drivemewild.ownlog.com
Miasto: szn
Urodzony: 1000

06.01.2006 20:03

mój login? inspiracja piosenką Foo Fighters pod tytułem - uwaga uwaga - drive me wild.

Kochana.ownlog.com
Miasto: Opalenica
Urodzony: 1991

06.01.2006 20:27

Hmm... Kiedy zakładałam bloga słuchałam akurat piosenki "Kochana" Renaty Przemyk i Kasi Nosowskiej... no i tak właśnie powstał mój login. Poza tym ja zawsze się zastanawiam: Kochana czy nie?

Hey-jude.ownlog.com
Miasto: Pobiedziska
Urodzony: 1988

06.01.2006 20:30

A ja uwielbiam Bitelsów "Hey, Jude". Zwłaszcza w wersji skrzypcowej

Lucy-in-the-sky.ownlog.com

06.01.2006 20:54

Lucy in the sky with diamonds...

Ja też uwielbiam Bitelsów :P

Pod-niebem.ownlog.com
Miasto: Zabrze
Urodzony: 1990

06.01.2006 22:52

"(...)pod niebem pełnym cudów nieruchomieję z nudów właśnie pod takim niebem wciąż nie
wiem czego nie wiem światło z kolejnym świtem ciągle nazywam życiem..."
(bo jak zakładałam to login mógł mieć do 15 znaków i mi się te cuda nie zmieściły;P)

a ja zawsze mam problem z loginami.

ale rozwalają mnie te takie typu kocham-mojego-jedynego-misiaczka (jeszcze najlepiej jak się te misiaczki raz na 2 tygodnie zmieniają) albo slodkakasiuninieczuniesuląsinieczka :P i jeszcze te takie jestemsuperekstramhhroczny666
ale się nie czepiam,nic a nic:p

Nie.ownlog.com
Miasto: Łowicz

06.01.2006 22:57

a moj login sie wzial stad, ze dziecku sie cos ubzduralo. a jak sie dziecku ubzdura, to juz mu nikt ze lba nie wybije.

Jajunio.

07.01.2006 14:02

a mój login się od jaj wziął. a że jajo jest małe to jajunio. :D

Jajunio.

07.01.2006 14:03

a mój login się od jaj wziął. a że jajo jest małe to jajunio. :D

Siebie.

07.01.2006 22:23

niektórzy wpisują w rubryce 'polecony przez' słówko 'siebie' i nabijam sobie punkty w ten niecny sposób {: a tak naprawdę miałobyć 'szukając siebie', ale stwierdziłam, że do siebie można dopisać dużo innych słów, więc zostawiłam tylko słowo-klucz. wkurzają mnie loginy typu 'przejchal-mnie-autobus', 'boli-mnie-dupa', 'mam-dlugiego-czlonka' i takie tam tego typu. chyba miałobyć niebanalnie, a jest żałośnie.

Mniam.

08.01.2006 00:38

widać, że większość loginów powstała pod wpływem (mniejszym bądź większym) muzyki. mój to sama nie wiem dlaczego i skąd powstał. jakoś tak wyszło. a i ktoś na login ten powiedział niedawno, że jest on dwuznaczny. zwykłe mniam i kuszące m-n-i-a-m. ;p

Aonaa.ownlog.com
Miasto: Gdynia

10.01.2006 20:30

a ja z zamkniętymi oczami uderzyłam w klawiaturę i się samo wpisało :P
też niebanalnie :P

Kropelkanadziei.ownlog.com
Miasto: gliwice
Urodzony: 1988

12.01.2006 18:27

mój stąd że kiedyś miałam "kropelka-krwi" ale wyrosłam troche z buntu przeciwko wszytskim wszystkiemu i sobie i zmieniło się na "kropelkanadziei" dlaczego bez myślnika? bo jak go zakładałam to była maksymalna liczba znaków:)

Czarownica-w-adidasach.ownlog.com
Miasto: Kraków
Urodzony: 1986

28.06.2006 19:59

moj, czarownica-w-adidasach, wymysliłam sobie po dwóch dniach kombinowania co by tu. w końcu padło na czarownice, bo grajac w systemy RPG nieraz wlasnie bylam czarownica/magiem i czarownica do mnie przylgnelo chyba na dobre, a w adidasach bo ja całe zycie biegam w tych butach. :)

Zaloguj się aby odpowiedzieć 1 2 3 Dalej
Copyright © Ownlog.com 2003-2007