Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> EXTRABLOGI Z INNYCH PORTALI    
Foksal.

25.02.2006 15:21

EXTRABLOGI Z INNYCH PORTALI

Polecam bloga z Onetu pod adresem: http://zielona74.blog.onet.pl Jest to blog o tematyce prokreacyjnej - Zielona właśnie zrobiła sobie in-vitro. Dobre, bo prawdziwe.

Mjo.

25.02.2006 15:33

cichodajka.blog.pl jakby nie było + jej żałosny sobowtór sunia.blog.pl :) nienarodzone.blog.pl, dziewczyna-zmarlego.blog.pl,

Em.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola/Wrocław
Urodzony: 1984

25.02.2006 19:40

po cholere ten CAPS ?!

Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko

25.02.2006 22:25

No wlasnie! Przyznaj sie czy pisales/as na Capsie Locku czy z Shiftem?! Caps jeszcze ujdzie bo moze przypadkiem, ale Shift to juz z premedytacja!!!

Vampire.ownlog.com
Miasto: Łódź
Urodzony: 1986

25.02.2006 23:42

ja ja ja - ja coś wiem

to znaczy wiem adres ale nie powiem :>

Nikt.ownlog.com

26.02.2006 03:38

Adres sie zna a nie wie :) hehehehe

Vampire.ownlog.com

26.02.2006 09:30

@nikt :(

a ja cały czas myślałem, że wiem adres :(
:>

Foksal.

26.02.2006 15:12

Uwielbiam wielkie litery i już:))) A na tytuł nowego wątku się nadają doskonale:))No, wampirku, daj ten url, bo mi się nuudzi:))) P.S. odwiedziłam Cię na blogu - bardzo przyzwoity, doprawdy.

Vampire.ownlog.com

26.02.2006 15:52

http://www.google.com - a proszę
btw. - ale my nie lubimy dużych liter w całym tytule - utrzymujmu jakiś poziom na forum i nie róbmy z niego bravo.pl

Escape.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola/Kraków
Urodzony: 1985

26.02.2006 21:15

Ojej! To teraz zwykły Caps Lock jest tak samo nieładny jak ten zacinający się? Czy za jego używanie można już "awansować" na Pokemona? Nie mówię, że nie jestem za jakimś tam poziomem, nie tylko na forum, ale i na blogach (a raczej na ownlogach, czego się będę uparcie trzymać*), ale to przecież nie znaczy, że mam sprawdzać pisownię w Wordzie, bo robię błąd ortograficzny raz na 200 notek, albo po czterech piwach stawiam przecinki nie tam gdzie trzeba. No bez przesady :)

*Dlaczego na stronie głównej zamiast "ownlogów" są "blogi"? Uważam, że w pierwotnej wersji było oryginalnie i na poziomie :)

Btw, polecam listopad.blog.pl.

Vampire.ownlog.com

27.02.2006 08:23

@escape

a kto każe sprawdzać pisownie w Wordzie skoro można napisać wątek po 3 sekundach namysłu jeżeli chodzi i ort ? :)
No i czepialstwo się o capsa - tak trudno nacisnąć backspace i napisać jeszcze raz "extrablogi z innych portali" - to tylko 24 literki a nie całe wypracowanie - a co do "blogi" na głównej a nie "ownlogi" to związane jest to z pozycjonowaniem strony i ma naturę czysto techniczną :)

Nikt.ownlog.com

27.02.2006 11:20

zeby sie wyrozniac w tlumie, trzeba do tlumu nalezec (odn. blogow)

a jesli chodzi o caps, to nie widze zwiazku powiedzy pisaniem wielkimi literami a poprawnoscia ortografii pisanego tekstu... samo pogrubienie tytulu chyba wystarczy. nie zeby mi to przeszkadzalo specjalnie, ale sa pewne zasady, a zasady dobrze jest przestrzegac :)

Escape.ownlog.com

27.02.2006 13:53

Po prostu podałam przykład do czego może dojść, jak się tak będziemy czepiać o wszystko - o to mi chodziło z tą ortografią :) Rozumiem "jakiś" poziom i chęć, żeby to "jakoś" wyglądało, tylko czy w imię tej chęci mam sobie odmawiać przyjemności napisania czegoś dużymi literami (bo to mi np. sprawia przyjemność)?

Ale zdaje się, że nie o tym miał być ten wątek, więc proponuję zakończyć temat wielkich liter, a zająć się tematem extrabolgów :) Są jeszcze jakieś ciekawe propozycje?

Nikt.ownlog.com

27.02.2006 14:49

konczac temat duzych liter, podajac przyklad jak Ty to zrobilas, nie uzywa sie duzych liter mimo tego, ze sprawiaja komus przyjemnosc (??), tak jak ja np. nie sikam przez balkon, choc powiem szczerze, ze na swiezym powietrzu pozwala to sie o wiele bardziej odprezyc :] ... no wlasnie, znacie jakies adresy!?!? :D

Escape.ownlog.com

27.02.2006 15:15

Nikt, przekonałeś mnie tym przykładem :)
Oprócz listopad.blog.pl, który wymieniłam wcześniej (ale pewnie w toku dyskuji pozostało to niezauważone), polecam także siec-im-nie-dziala.blog.pl :)

Jogurt-w-miescie.

04.03.2006 17:06

shineon.blog.onet.pl >>komiks. Ale nie taki zwyczajny. W zyciu nie widzialam czegos podobnego. Polecam kazdemu!:)

Foksal.

07.03.2006 08:16

Widzę, że jak ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia, to czepia się pisowni. Nie szkodzi, nie czuję się obrażona, raczej - rozbawiona (z domieszką politowania)...

Coraz_mniej_mnie.

11.03.2006 18:05

naprawdę fajniutki crowboy.blog.pl

Zaloguj się aby odpowiedzieć
Copyright © Ownlog.com 2003-2007