Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> Boita sie?     Wstecz 1 2
Fajnamysza.ownlog.com
Miasto: Ruda Śląska
Urodzony: 1983

05.10.2005 13:11

To wszystko?

Aagnezz.ownlog.com
Urodzony: 1986

05.10.2005 13:44

mala zdziwka...

Pierwszy raz tu zagladam... i jestem zdziwiona,ze taka agresywna atmosfera sie unosi i faluje.
spokojnie panowie, panie... po co te wrzuty...
wiadomo: cos sie dzieje, jest na co popatrzec, czym nakarmic rzadze sensacji...
Ale gdzie sie podziewa tolerancja? moze czcemy o tolerancji porozmawiac?
pozdrawiam:*

Fajnamysza.ownlog.com

05.10.2005 14:10

Agnez nie przejmuj się, czasami odezwie się ktoś komu coś nie pasuje ale najlepiej olać taka osobę. Pan Nikt potrafi swoim humorem wprowadzić naprawdę fajną atmosferę ;o)

Arhnea.ownlog.com
Miasto: Poznań
Urodzony: 1985

05.10.2005 14:19

moim (skromnym) zdaniem...

Aagnezz-a gdzież się podziewa Twoja tolerancja wobec agresywnej atmosfery? bluzgi na forum są od kiedy tylko tu zaglądam, a zapewne były i wcześniej... a na temat tolerancji? osobiście tolerancyjna nie jestem, a za hipokrytów zwykłam uważać ludzi, którzy się za tolerancyjnych mają, bo w takich rozmowach pojawia się mnóstwo rzeczy których oni nie tolerują...
jeżeli zaś chodzi o chińskie zupki, to czy mogę o polskich? bo ja lubię rosołek instant sobie od czasu do czasu zrobić... ale nie taki z paczki z makaronikiem, tylko taki ze słoiczka, co się go łyżeczką nasypuje do miseczki, wrzątkiem zalewa i później mnóstwo takiego zielonego pływa... samochodu nie mam, na nartach nie jeżdzę, a na inne tematy wstydzę się wypowiadać...

Defenestracja.ownlog.com
Miasto: Kraków

05.10.2005 16:34

bo my się na forum wyżywamy i dlatego w realu jesteśmy wspaniałymi ludźmi. dobra jestem hipokrytką. chińskich zupek nie nie, bo nie jestem żadną chinką żeby chińskie zupki jeść :P na nartach nie jeżdżę za to stoję na głowie, codziennie po 5 minut :) a i jeszcze mi się literka "h" na klawiaturze zacina

A19.ownlog.com

05.10.2005 16:54

uwielbiam barszcz czerwony z torebki. moglabym jeszcze nawiazac do poprzednich tematow, cos o dietach itp, ale nei chce mi sie przewijac strony wstecz, wiec sorry.
a atmosferka na forum jest typowa, o so Wam hozi? :P

Adzia.ownlog.com
Miasto: Puławy
Urodzony: 1989

05.10.2005 18:14

hej!! Pierwszy raz na tym forum i odczucia mam jak Agnezz... ludzie wzbudzacie we mnie lęk :D spoczko... odwiedzajcie czasem mojego blogaska... jakiś wyjątkowy nie jest ale zapraszam :D www.adzia.ownlog.com

A19.ownlog.com

05.10.2005 18:21

OkEj!!! wPaDnIeMy Na BlOgAsSkA!! KOFFAMY GO :D

z siostrzanym pozdrowieniem.

Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko
Urodzony: 1984

05.10.2005 19:58

hym hem... prosze Panstwa. ja tu zagladam dosyc czesto :) i powiem szczerze, ze jestem zszokowany rowniez! dla mnie to jest rzecz nie do przyjecia, ta wasza klotnia. wybaczcie, ale uwazam, ze pokazaliscie totalne dno, nie moge wrecz patrzec na te wypowiedzi. jak ludzie niby cywilizowani, dorosli i pewni siebie, mogli rozpoczac tak dobrze zapowiadajaca sie awanture i zaraz urwac ja tak szybko nie rozwijajac tematu, nie klocac sie przynajmniej na kilku stronach? :P tak pieknie mi sie czytalo, a tu nagle lipa. jak na tych filmach na CD co to ogladam dwuplytowy, zajebisty film i gdy sie rozkreca akcja i wkladam druga plytke z filmem, okazuje sie, ze albo jest pusta, albo ma uszkodzony plik :)

a widze, ze zupki chinskie podeszly panstwu najbardziej :) no to pociagnijmy temacik i smacznego.

ps. zupki chinskie uwazam za wredne scierwo dla swin... lecz niestety bardzo je lubie i wciagne sobie czasem jakiegos vifonka :) pozdro

Arhnea.ownlog.com

06.10.2005 10:41

może to naiwne pytanie z mojej strony, ale dlaczego nie polskie zupki, tylko chińskie? przecież makaronik jest taki podobny... tak samo pofalowany, twardy i trudny do przełamania...

Aagnezz.ownlog.com
Urodzony: 1986

06.10.2005 11:11

no tak przepraszam,ze przerywam rozkmnike o zupkach... chcialam tylko dodac, ze nie krytykuje nikogo tutaj. Tylko i wylacznie dlatego, ze jest mi obojetne czy sobie wrzucacie czy nie. Zdziwilo mnie to troche...
Wiec gdzie sie podziewa moja tolerancja?! Jest na swoim miejscu dziala, i ma sie dobrze.
pozdrawiam...
tematu cd... zupek mam dosc. ilez mozna wpierniczac polskich chinskich zupek...i to na obczyznie:(

Eneczka.ownlog.com
Urodzony: 1987

06.10.2005 11:39

ehhh

Wiecie ja także nie rozumiem tej kłótni. Z jednej strony Fajna naprawdę ma taki "specyficzny" styl pisania i dlatego niektórzy mogą nazwać go "tandetnym, kiczowatym" itp. Z kolejnej jednak strony to fajnie, że jest osoba bardzo bezpośrednią. Jeżeli komuś to przeszkadza niech poprostu nie czyta.

Ja tam wole spokojną ale za to szczerą konwersacje. Uwielbiam czytać komentarze Pana Nikt'a gdyż jeden jedyny, pisze z sensem :) :*

Proponuje o założenie kolejnego wątku?!

Pozdrawiam :D

A19.ownlog.com

06.10.2005 12:10

no to sobie zaloz nowy watek.

Eneczka.ownlog.com

06.10.2005 12:25

:-/

phi :P

Arhnea.ownlog.com

06.10.2005 14:33

-> eneczka

a może załóż nowy wątek o zakładaniu nowego wątku? bo w tym wątku (jakże niewyczerpanym jeszcze - wszak Nikt tyle tematów zaproponował, na które ja wstydzę się co prawda rozmawiać, ale może inni chętni będą) Twoja propozycja jakoś ginie w oczach...

Fajnamysza.ownlog.com

06.10.2005 15:29

Eneczka ale ja wogóle nie rozumiem czego się ten ktoś uczepił. Na nikogo nie najechałam, nikogo nie obraziłam, grzecznie odpowiedziałam na pytanie. O czym to świadczy? Że ktoś nie ma co robić i się czepia byle czego? A co do Nikt, to się zgadzam z Tobą :oD

Eneczka.ownlog.com

06.10.2005 16:30

-> arhnea

I kto tu jest żałosny :)

Arhnea.ownlog.com

07.10.2005 09:20

-> eneczka

gdyby to było pytanie (z braku znaku zapytania pewna nie jestem), to odpowiedziałabym że nikt (i nie chodzi mi o pana Nikt, który absolutnie żałosny nie jest)... jeżeli chciałaś przez to powiedzieć że ja, to już Twoja sprawa i nie zamierzam na ten temat rozmawiać...

Zaloguj się aby odpowiedzieć Wstecz 1 2
Copyright © Ownlog.com 2003-2007