Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> konkurs!    
Jajunio.

26.02.2006 16:40

konkurs!

jał :D jako, iż, ponieważ, bo ptasia grypa zbliża się coraz większymi krokami do naszego zacnego kraju mam pomysł na konkurs. dokładnie chodzi o to, że otwierasz painta czy jak chcesz się bardziej przylansować to coś lepszego, się znaczy jakby to miss satyny powiedziała \'edytor grafiki\' i rysujesz piękne, okazałe jajo. potem zapisujesz i wrzucasz na jakiegoś imageshacka czy inne takie cudo. nie musi być równe i nie musi być cudne. ma być śmieszne. może przedstawiać jakąś osobę [karykatura a\'la jajo], co tam sobie chceta [pociąg, motorek..]. może przynależeć do moherowej koalicji/włóczkowej opozycji. wszystko co tylko przyjdzie autorowi do głowy, prócz narządów rozrodczych. bo jeszcze was kto ocenzuruje :D a nagrodą będzie niespodzianka :D dobra to na dobry początek ja - i moje jajko z blingiem baunsujcie! :D

Vampire.ownlog.com
Miasto: Łódź
Urodzony: 1986

27.02.2006 08:19

dobra - a teraz na polski proszę :P

Gwiazda-na-niebie.ownlog.com
Miasto: Wrocław
Urodzony: 1991

27.02.2006 12:09

heheh :D dobre :)

Nostress.ownlog.com
Miasto: Łowicz

27.02.2006 15:07

ja też raczej na polski XD

Elo.fotolog.pl
Miasto: Toruń / r3
Urodzony: 1988

27.02.2006 20:18

a ja powiem ze nagroda niespodzianka mnie wcale nie satysfakcjouje ;P

Nightingale.ownlog.com

04.03.2006 13:19

pewnie w nagrode zwycięzca będzie mógł zaśpiewać na głos swoją ulubioną piosenkę... :)

Jajunio.

24.03.2006 21:29

o znalazłam ten temat no to tak rysujesz jajo i cieszysz michę a jak będzie fajne to dostajesz nagrodę :D elo - jak wygrasz to tv trwam załatwi ci wakacje z fabolousem :D tzn. jeszcze na tenże temat rozmawiam sobie z papą Tadzikiem i pięknym Romanem, ale już powoli rozmowy nasze idą ku końcowi :D

Zaloguj się aby odpowiedzieć
Copyright © Ownlog.com 2003-2007