| Strona główna forum >> Problemy >> 'usuń' komentarz - nie ma :/ |
| Fotomanipulacje.fotolog.pl
Miasto: Tokio Urodzony: 1987 Płeć: Kobieta | 03.03.2006 22:16 'usuń' komentarz - nie ma :/ |
| Ekeberg. | 04.03.2006 12:14 bo, żeby można było usuwać, to chyba trzeba mieć w kodzie \"pojedyńczego komentarza\" wpisany ip tej osoby, czyli chyba, o ile dobrze pamiętam, jest to ta zmienna \'adres\'. |
| Never.ownlog.com
Miasto: Kraków Płeć: Kobieta | 04.03.2006 12:27 nie trzeba. ja nie mam w kodzie pojedynczego komentarza ip, a wyświetla mi się napis usuń. |
| Jogurt-w-miescie. | 04.03.2006 17:08 tez mialam ten problem... jak masz fotologa to sie logujesz ze strony fotolog.pl, nastepnie wchodzisz na swoja strone, komentarze i obok nickow komentujacych jest \'usun\'. A jak masz ownlog.com to logujesz sie ze strony ownlog.com etc.. ;) |
| La_ana.ownlog.com | 04.03.2006 21:43 Nie wiem w ogóle, o co chodzi z tym kodem pojedyńczego komentarza, mam ownloga, loguję się ze strony ownlog.com a obok nicków komentujących, tak jak nie było [usuń], tak nie ma go do teraz. Mój problem jest wciąż nierozwiazany, myśl, że kiedyś będę musiała wykasować jakiś komentarz i, o zgrozo!, myśl o niemożności wykonania tej, zdawałoby się banalnej, czynności męczy mnie niemiłosiernie. |
| Wiertarka.fotolog.pl | 05.03.2006 20:04 A skoro już jesteśmy w temcie komentarzy, to jak zmienić to żeby komentarz był pod notką a nie nad ? jest w ogóle taka możliwość ? |
| Fotomanipulacje.fotolog.pl
Miasto: Tokio Urodzony: 1987 Płeć: Kobieta | 05.03.2006 21:20 no i wszystko działa! :D |
| Jogurt-w-miescie. | 05.03.2006 22:06 oh yeah... nie ma za co;) wiertarka>> u mnie komentarze sa pod notka... hm.. czyzby kwestia zmiany wytycznych?:) jak sie znasz na HTML-u to nie ma problemu, gorzej jak nie znasz;) |
| La_ana.ownlog.com | 18.03.2006 10:22 zmieniłam przeglądarkę na operę i... (fanfary :D) "usuń" wreszcie się pokazuje! tak samo źródło strony, które przy IE nie chciało się pokazać w notatniku :))) |
| Zaloguj się aby odpowiedzieć |