| Strona główna forum >> Hyde Park >> Wiecie co...;) | 1 2 Dalej |
| Jogurt-w-miescie. | 04.03.2006 17:13 Wiecie co...;) |
| Daeriu.fotolog.pl
Miasto: Zabrze Urodzony: 1990 Płeć: Kobieta | 04.03.2006 19:48 się zgadzam w zupełności i w ogóle zawsze tak myślę. |
| Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko Urodzony: 1984 Płeć: Mężczyzna | 04.03.2006 20:25 czy ja wiem czy ten ownlog taki dobry jest? jak dla mnie, za duzo niebieskiego :D |
| Foxxxy.ownlog.com
Miasto: Chicago Urodzony: 1986 Płeć: Kobieta | 04.03.2006 23:25 Ownlog jest dobry, chociaz nie do konca zgadzam sie z Daeriu, ze pokemonom jest szkoda kasy na ownlog.com. Gdy ja zakladalam bloga (czyli juz ponad 2 lata temu) ownlog.com byl bezplatna strona internetowa, za ktora nie pobierano pieniedzy... mysle, ze pokemony istnialy juz wtedy gdy nie pobierano zadnej oplaty. Jednak jak zauwazyliscie, nie ma tutaj zbyt wielu blogow zrobione na styl Mandy Moore sprzed kilku lat i to bardzo cieszy oko. A nastolatki nie zakladaja kont na blog.pl tylko dlatego, ze trzeba zaplacic 11 zl; zakladaja je tam poniewaz blog.pl jest wciaz najpopularniejszym serwisem gdzie przychodza setki tysiecy mlodych Polakow. Osobiscie wole ownlog.com, prawie nigdy nie zawodzi i jest dostepny caly czas, bez przerw spowodowanymi usterkami. |
| La_ana.ownlog.com | 05.03.2006 09:35 Niebieski nie jest zły. Jest przyjazny dla oczu, jeśli nie dla Twoich, to pewnie jakimś daltonistą jesteś :D |
| Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko Urodzony: 1984 Płeć: Mężczyzna | 05.03.2006 10:46 Nie trzeba byc daltonista, zeby nie lubiec koloru niebieskiego... a generalnie nie przeszkadza mi, po prostu chcialem sie do czegos przyczepic, a nic innego nie znalazlem w tym serwisie :) |
| Pod-niebem.ownlog.com
Miasto: Zabrze Urodzony: 1990 Płeć: Kobieta | 05.03.2006 13:09 tu dareiu z drugiego konta:P |
| Lucy-in-the-sky.ownlog.com | 05.03.2006 13:59 ja się cieszę, że tu pokemonów nie ma XD niebiesko ładnie tu |
| Coraz_mniej_mnie. | 05.03.2006 15:26 ownlog/fotolog jest najlepszy i mamy najlepszych adminów, którzy chętnie pomagają (o ile człowiek nie zawraca im głowy bzdetą, oczywiście) oto co myślę na ten temat :) |
| Zielone-marzenia.ownlog.com
Płeć: Kobieta | 05.03.2006 20:40 się podpisuję pod coraz_mniej_mnie |
| Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko Urodzony: 1984 Płeć: Mężczyzna | 06.03.2006 12:22 Coz, malo kto wie, ze Em tak naprawde jest pracownikiem sluzb specjalnych MSWiA. Cala tajemnica kryje sie w mechanizmie zakladania bloga. Wysylasz niby nic nie znaczacego smsa. Wtedy uruchamia sie cala machina. Numer telefonu, z ktorego wyslany jest sms zostaje poddany szczegolowej weryfikacji. Agenci UOP-u sprawdzaja u operatora do kogo nalezy numer. Zaczynaja sie telefony do rodziny, sprawdzanie delikwenta, jego przeszlosci. IPN natychmiast przeszukuje archiwa i bada teczke nowego blogowicza. Andrzej tez ma obowiazek okazania dokumentacji z CIA (Centrum Informacji Aferalnej) czy aby delikwent nie wystepuje w aktach. Natychmiast zostaja wyslani takze zolnierze GROM-u ktorzy bacznie obserwuja dom blogowicza czy nie dzieje sie tam nic podejrzanego. Agenci badaja wszystko. Sprawdzaja czy delikwent placi regularnie rachunki, sprawdzane jest konto w banku, polaczenia telefoniczne, rozmowa z proboszczem ma wyjasnic, czy osoba jest spokojna i uporzadkowana, czy regularnie uczeszcza do kosciola. W tym jedynym przypadku, specjalnie dla Ownloga BXVI zezwolil na zlamanie tajemnicy spowiedzi. Pozniej kilka fotek z satelity dolaczanych do akt naszego bohatera, raporty agentow sledzacych dzien i noc osobnika, relacje policji z wlasnych obserwacji. Bohater nasz po przejsciu weryfikacji z wynikiem pozytywnym, dostaje smsem zwrotnym kod do zalozenia konta, automatycznie do kodu i osobnika przypisywany jest agent-kurator, ktory nastepnie sledzi poczynania naszego goscia i w chwili zauwazenia oznak pokemonowatosci zawiadamia wladze Ownlog.com, ktore ewentualnie daja znak innym urzedom, wladzom i wojsku do podjecia kolejnych dzialan. Jako, ze Ownlog.com nie kasuje kont z powodu pokemonowatosci wlasciciela, jedyna mozliwoscia pozbycia sie natreta jest krok wielce radykalny. Niestety (co jest skrupulatnie ukrywane) - Ownlog ma najwieksza umieralnosc userow spowodowana zjawiskami i wypadkami niewyjasnionymi... no ale jakas musi byc cena tego, ze mamy najlepszy serwis blogowy na swiecie :D |
| Soulfly.ownlog.com
Miasto: Bydgoszcz Urodzony: 1984 Płeć: Kobieta | 06.03.2006 14:33 hahahhahhahhha :) |
| Zielone-marzenia.ownlog.com
Płeć: Kobieta | 06.03.2006 18:11 o boooooosz. a śmieci też przeglądają x| |
| Latawce-dmuchawce-wiatr.ownlog.com
Miasto: Bydgoszcz Płeć: Kobieta | 06.03.2006 19:30 nikt-a całe to sprawdzanie dzieje się w kilka minut ;D |
| Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko Urodzony: 1984 Płeć: Mężczyzna | 06.03.2006 20:47 dokladnie zajmuje 48 sekund... mogloby trwac 30, ale zdjecia z satelity dlugo ida :] |
| Coraz_mniej_mnie. | 07.03.2006 18:08 nie mogę się przestać śmiać :D nikt, moje gratulacje za pomysłowość |
| Patrz-mi-w-oczy.ownlog.com
Miasto: Sosnowiec Urodzony: 1982 Płeć: Mężczyzna | 08.03.2006 10:50 -> nikt |
| Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko Urodzony: 1984 Płeć: Mężczyzna | 08.03.2006 13:09 Nie. Mam paszport Polsatu i znam Chucka. Nikt mi nic nie zrobi :) |
| Alinoe.fotolog.pl
Płeć: Kobieta | 08.03.2006 17:17 no nikt niezla teoria ;) |
| Bacardi-breezer.ownlog.com
Miasto: Sopot Urodzony: 1985 Płeć: Kobieta | 09.03.2006 14:40 Daeriu - co do tego, który serwis był pierwszy: pierwszy był nlog.org. Działał od połowy bodajże 1999 albo 2000 roku. Potem dołączył blog.pl. |
| Zaloguj się aby odpowiedzieć | 1 2 Dalej |