Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Problemy >> google?    
Doko.fotolog.pl
Miasto: Warszawa - Grochów
Urodzony: 1985

30.03.2006 11:13

google?

Może nei jest to jakiś wielki problem ale... Jescze nie dawno, kiedy wpisałam w google jakiś zwrot ze swojego loga, mój fotolog wyświetlał się w wynikach. Teraz już tak nie jest znaczy się w wynikach go nie pokazuje. Dlaczego? :( Ostatnio założyłam nowego fotologa o swojej dzielnicy i zależy mi na tym by ludzie trafiali do neigo poprzez wyszukiewarkę... Wygląda na to jednak ze teraz to nie możliwe... Co się stało ?

Em.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola/Wrocław
Urodzony: 1984

30.03.2006 12:31

oj to bardzo skomplikowany temat. Każdy by chciał, żeby jego strona była pierwsza ;] ale im więcej ludzi chce tym jest mniejsze prawdopodobieństwo, że się tam znajdzie.

Doko.fotolog.pl

30.03.2006 12:35

Nie rozumiem... Mi wcale nei chodiz o to zeby była pierwsza tylko zeby w ogole byla, tak jak kiedyś. Pytam wiec dlaczego sie to zmieniło?

Doko.fotolog.pl

30.03.2006 12:59

Dodam, że wszystkie notki starsze niż z 26 marca można odnaleść w google wpisując jakieś wyrażenie z nich. Ale już notki z 26 mrarca (i nowszej) znaleść nie można. Poprostu nie ma jej w wynikach.
W "newsach" ani słowa na ten temat.

Biale-sciany.

30.03.2006 16:15

a to ownlog gwarantuje profesjonalnie wypozycjonowanie w wyszukiwarkach? Oo

Jak psu miska, prędzej należy się nam niezawodny serwer i kompetentna \'załoga\'. Pozycja w wyszukiwarce nie ta, pff! d;

A19.ownlog.com
Miasto: Kraków

30.03.2006 16:28

bo google jeszcze nie "odswiezylo" pewnie swoich wynikow wyszukiwania..
btw- a ja jestem pierwsza w googlach :D

Toffifee.ownlog.com
Miasto: Poznań

30.03.2006 17:39

no wlasnie doko, dokladnie to co napisala a19.. przeciez to nie jest tak, ze jak cos napiszesz w internecie to w tej samej sekundzie pojawia sie w wyszukiwarce :D nie wiem co ile google aktualizuje swoje info, ale na pewno brakiem notki sprzed 4 dni nie ma sie co martwic :P

Em.ownlog.com

30.03.2006 18:32

a19: btw- a ja jestem pierwsza w googlach :D

ee nie jestes, wpisałem "dupa" i co innego jest na 1 miejscu :P

czemu tak duża część internautów nie rozumie, że aby określić miejsce w google trzeba podać frazę? :P

btw. Ownlog jest pierwszy pod slowem "fotoblog" :]

Em.ownlog.com

30.03.2006 18:38

Jak już taka inteligentna rozmowa, pozwolę sobie przytoczyć sobie podobną rozmowę z basha

<grzyb> jak wgrywam obrazek na forum to pisze niepoprawne rozszerzenie
<listva> ?
<grzyb> jak ja mam rozszerzyć ten obrazek? W Paincie?

Doko.fotolog.pl

30.03.2006 18:39

Mi akurat zupełnie nei chodziło o pozycję :/
a19, toffifee -> dziękuję za odpowiedzi :) no coż, ja sie kompletnie nei znam na tym całym ich "odświeżaniu" i w sumie nawet sie wczesniej nad tym nie zastanawiałam ale wydawało mi się, że jednak nei co szybciej się pojawiały uaktualnienia...
Koniec tematu.

Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko

30.03.2006 20:39

no nie nie, jeszcze nie koniec tematu. moim skromnym zdaniem, to nie liczy się pozycja jakiegoś wyrażenia, ale zapytania bardziej konkretne typu Login, Tytuł strony czy tym podobne... a po cholere mnie tam poszczegolne slowka??? opamietajmy sie :D

A19.ownlog.com
Miasto: Kraków

31.03.2006 17:42

em - nie rozumiem o co Ci chodzi, z ta dupa... :> :P

i wole nie rozumiec :P

Zaloguj się aby odpowiedzieć
Copyright © Ownlog.com 2003-2007