Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> struniak    
Soulfly.ownlog.com
Miasto: Bydgoszcz
Urodzony: 1984

29.05.2006 12:54

struniak

Struniak, to rzadki guz złośliwy mózgu, "wyrósł" mojej koleżance z klasy z liceum, która była żywa jak nikt inny, i mam nadzieje nadal będzie. Zachorowała, bo życie nikogo nie oszczędza... Pewnie odezwą się osoby, które będą twierdzić że nie powinnam tego umieszczać na forum, a jednak to zrobię, bo ważne jest aby nadzieja pomocy dla niej dotarła jak najdalej. http://www.dominikagoliszewska.info/index.html - oto strona jej poświęcona.

Adi.ownlog.com
Miasto: Kraków

29.05.2006 18:22

piękna inicjatywa

Fajnamysza.ownlog.com
Miasto: Ruda Śląska
Urodzony: 1983

29.05.2006 21:52

Poprostu brak mi słów ;o( Gdybym sama nie cierpiała na brak kasy.... ;o( Cholera, i takie momenty sprawiają że nie rozumiem tego życia ;o( Ona chce żyć i takie coś ją spotyka a ja chcę umrzeć i jestem zdrowa ;o( Ucałuj ją ode mnie gorąco i wierze że wszystko będzie dobrze :o*

Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko

29.05.2006 22:15

Fakt Mysza... i zastanów się teraz jak ona się może poczuć, gdy przeczyta Twoje słowa "ja chcę umrzeć i jestem zdrowa". Wszyscy bardzo Ci współczujemy i życzymy spełnienia marzeń... Po prostu w takiej sytuacji uważałbym bardziej na słowa. Wiesz, jest też takie powiedzenie "Chcieć znaczy móc".

A co do inicjatywy i wątku jestem jak najbardziej za i uważam, że to idealne miejsce w którym mogłaś o tym napisać. Niechciałbym wywoływać tutaj żadnych dyskusji powodujących niepotrzebne emocje. Szczerze współczuję i żąłuję, że jedynie na tyle mnie stać.

Fajnamysza.ownlog.com

30.05.2006 09:37

Nikt chyba nie bardzo zrozumiałeś o co mi chodzi. Miałam na myśl to że gdyby tylko była taka możliwość to bez wahania oddałabym jej swoje zdrowie. Tak wiem, to straszna rzecz życzyć sobie śmierci a innym zdrowia.

Branch-prediction.ownlog.com
Miasto: Terror City
Urodzony: 666

30.05.2006 10:39

@Fajnamysza

No problemo, oddawaj serce i nerki ;P

Fajnamysza.ownlog.com

31.05.2006 10:35

Branch próbowałam się zglościć jako dawca ale od żywego nikt nie weźmie.

Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko

31.05.2006 11:51

Weźmie, weźmie... nie serce, ale nerkę w szczególnych wypadkach owszem.

Fajnamysza.ownlog.com

31.05.2006 13:24

No widać szczególny wypadek się nie zdarzył bo się jeszcze nie zgłosili.

Zaloguj się aby odpowiedzieć
Copyright © Ownlog.com 2003-2007