Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> Wygraj sanki!!!     Wstecz 1 2
Nostress.ownlog.com
Miasto: Łowicz

08.06.2006 22:57

Do cholery!

Odczepcie się od nas, dzieci! Wkurza mnie to, że często zapominacie wszyscy, że też byliście w naszym wieku. Boże, jakieś alfy i omgei się znalazły. Nie moja wina, że większość chłopców i dziewcząt w moim wieku jest pusta jak półki w sklepach za czasów komuny. Ale sobie wypraszam jakieś wyzwiska od dzieciarni i tym podobne. Ja już nie wytrzymuję. Co z tego, że mam 14 lat. To, że wyglądam jak dziecko, to znaczy, że umysłem też jestem dzieckiem? B L E!

A19.ownlog.com
Miasto: Kraków

09.06.2006 07:12

:D

ah, te kobiety, nie? :P

Adi.ownlog.com
Urodzony: 1984

09.06.2006 07:26

uważaj bo jak do czynów przejdę to będziesz biedna :D

A19.ownlog.com

09.06.2006 07:44

czekam z niecierpliowscia :D

Vampire.ownlog.com
Miasto: Łódź
Urodzony: 1986

09.06.2006 08:50

nostress

i tak właśnie odpowiada dziecko - krzykiem. Przeczytaj, przemyśl i glupi komentarz zachowaj dla siebie a nie pisz OT (off topic). A to, że większość głupotę itp przyrównuje do dzieciarni to jego sprawa - zreszta tak się to już uplasowało, że 14 latek nie jest na tym samym stopniu rozwoju intelektualnego co 21-latek. :)

Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko
Urodzony: 1984

09.06.2006 10:06

nostress

bez stresu proszę... nie wiem jak większość, ale w moim przypadku to jest odwrotnie niż sądzisz. nie to, że jest ktoś dzieckiem stanowi o tym, że jest niedojrzały, lecz fakt, iż jest niedojrzały powoduje, że nazywam go dzieckiem. rozumiesz??? chodzi o to, że jeżeli masz 14 lat, a dyskutujesz na forum na poziomie, jesteś poważny i rozsądny, to mnie nie przeszkadza, że masz 14 lat, możemy dyskutować ile tylko chcesz. jednak gdy na forum ktoś gada głupio, to nie patrząc na to ile ma lat, zdarza mi się zaliczyć go do dzieciarni z powodu jego niezaawansowanego rozwoju intelektualnego :D

tak więc ciemniak to dzieciak, dzieciak to niekoniecznie ciemniak :D
pozdrawiam

Nostress.ownlog.com

09.06.2006 13:01

@nikt

chodziło mi głównie o wypowiedź Branch Prediction

@vampire
to postaw się na moim miejscu i czytaj sobie z boku takie wypowiedzi jak właśnie Branch napisał. bardzo miło się wtedy czujesz, naprawde.

Elo.fotolog.pl
Miasto: Toruń / r3
Urodzony: 1988

09.06.2006 15:56

nostress, kompleksy?

Branch-prediction.ownlog.com
Miasto: Terror City
Urodzony: 666

09.06.2006 16:41

@Nostress

Każdy, kto nie potrafi na wszystko (lub przynajmniej wypowiedzi innych) spojrzeć z odpowiedniego dystansu (i bierze wszystko do siebie) jest dla mnie dzieciakiem. Koniec, kropka.

Nostress.ownlog.com

09.06.2006 17:04

kompleksy to mam, jak każdy w moim wieku i nie w moim, ale nie to akurat było powodem tego, bym to napisał.

poprostu denerwuje mnie to, kiedy ktoś tak głupio pisze. jeżeli uważasz, że koniec i kropka, to dobra. nie będę tu wypisywał innych kocopołów. dam ci tą przyjemność byś się mógł dalej lansować tym, że masz 21 lat, a nie 14. w końcu jesteś dorosłym facetem, a nie jakimś dzieciurem :)

Branch-prediction.ownlog.com
Miasto: Terror City
Urodzony: 666

09.06.2006 17:15

BEEEP! Nie zgadłeś, nie mam 21 lat - tylko nieco więcej. ;)

A19.ownlog.com

09.06.2006 18:47

ahh, te meskie hormony :D

Nostress.ownlog.com

09.06.2006 19:27

kompleksy to mam, jak każdy w moim wieku i nie w moim, ale nie to akurat było powodem tego, bym to napisał.

poprostu denerwuje mnie to, kiedy ktoś tak głupio pisze. jeżeli uważasz, że koniec i kropka, to dobra. nie będę tu wypisywał innych kocopołów. dam ci tą przyjemność byś się mógł dalej lansować tym, że masz 21 lat, czy nieco więcej, a nie 14. w końcu jesteś dorosłym facetem, a nie jakimś dzieciurem :)

poprawiłem XD

Bombastik.ownlog.com
Miasto: ciasto
Urodzony: '88

09.06.2006 23:44

nostress:
chyba za duzo przezywasz, poza tym swoja postawa nic nie zmieniasz, wrecz przeciwnie.
Wyluzuj

Zaloguj się aby odpowiedzieć Wstecz 1 2
Copyright © Ownlog.com 2003-2007