Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> Wygraj sanki!!!     1 2 Dalej
Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko
Urodzony: 1984

07.06.2006 22:09

Wygraj sanki!!!

No dobra. Sanek nie będzie, chciałem tylko zwabić ludzi. Pomyślałem: Na pewno jakiś wariat się nabierze i zajrzy... no i oto jesteś :) Dzięki :P

Chodzi natomiast o linki. Jak tak przeglądam (zdarza mi się) blogi w tym serwisie, zauważam, że z tych zaopatrzonych w niestandardowy szablon ogromna większość ma link Blog.pl lub teksty tupy Powered by Blog.pl.
Przecież znajdujemy się w serwisie Ownlog.com/Fotolog.pl. Zmieńcie więc te linki na odpowiednie. Uważam, że tyle jesteście w stanie zrobić dla zwiększenia popularności "naszego" ownloga... może ktoś kiedyś trafi z waszego bloga właśnie tutaj i zostanie kolejnym zadowolonym użytkownikiem... no a poza tym, to wypada, bo głupio wygląda :)

Nie czepiam się, tak tylko mi się zauważyło. Pozdrawiam.

Ps. Jaki obstawiacie wynik meczu Polska - Brazylia w finale MŚ??? :]

Zla-dziewczyna.ownlog.com

07.06.2006 22:31

Phi, to chociaż łyżwami zapodaj. Albo jabłuszko do zjeżdżania, pod tyłek się takie wkłada :P

"Own" wystarczy?

Nie, wcale.

Ps. Polska zapewne przegra. Bądźmy realistami.

Branch-prediction.ownlog.com
Miasto: Terror City
Urodzony: 666

07.06.2006 23:05

@Nikt

Nie widzę powodu do reklamowania Ownloga/Fotologa. Po prostu wystarczy mi ta dzieciarnia co już tu jest, głupszej nie trzeba ;>

Latawce-dmuchawce-wiatr.ownlog.com
Miasto: Bydgoszcz

07.06.2006 23:36

eee tam.a ja chciałam sanki.

Wynik? 149:1?

Adi.ownlog.com
Miasto: Kraków

08.06.2006 07:30

a ja popieram pomysł, tylko to pewnie jest nierealne, bo jak ktoś sobie szablon ściąga, to jak znam życie - sam nie potraf zrobić prawie nic, więc mogą być problemy, poza tym tamtych linków jeśli chce się być uczciwym zmienić ani usunąć nie można

Brazylia? oni nie dojdą do finału

Vampire.ownlog.com
Miasto: Łódź
Urodzony: 1986

08.06.2006 08:41

adi

ale napis Powered by Blog.pl nie odnosi się do praw autorskich, tylko do systemu na którym blog jest postawiony.

Adi.ownlog.com

08.06.2006 09:06

a no tak, racja
ale i tak jestem pewien że nikt się tym apelem nie przejmie i tego nie zmieni

Vampire.ownlog.com

08.06.2006 10:44

hmm

na to się znajdzie sposób :) Ale jak będzie więcej takich osób myślących podobnie jak ty to żeczywiście nikt tego nie zmieni.

Wesolutka.ownlog.com
Miasto: city park

08.06.2006 11:31

to sanek nie będzie? :(

Nikt.ownlog.com

08.06.2006 12:19

branch-prediction: nie zgadzam sie z Tobą w 94,7% Ja nie zakładam, że przykładowo na fotoblogi, zaglądają jedynie głupie dzieci, gdyż sam to robię i posiadam swego. Ja nie uważam, że zaglądają do mnie głupie dzieci, poza tym, nie chciałbym, aby po odwiedzinach na moim blogu i kliknięciu na link np. blog.pl ktoś później biegał po znajomych i opowiadał, że na blog.pl są zajebiste fotoblogi :) Poza tym powód do reklamowania ownloga jest chociażby taki, że takie serwisy bez ludzi umierają, a ludzi ściąga się za pomocą reklamy. Dlaczego każdy kto odwiedzi czyjegoś ownloga ma lądować i zakładać za pieniążki konto na innym serwisie, bo ktoś nie zmienił linka??? Tyle jesteś w stanie, Ty i inni, zrobić w zamian za niegłupiego (:D) ownloga i pracę jaką ktoś włożył, żeby go skontruować...

a propos sanek... dupa a nie sanki. mówiłem, że to chwyt :D cwaniak jestem hehehe

Adi.ownlog.com

08.06.2006 12:34

nie no ja u siebie link do owna mam i nigdy by mi do głowy ie przyszło wsadzać tam czegokolwiek innego

Placetocrash.ownlog.com
Miasto: szn
Urodzony: 1000

08.06.2006 13:40

Nikt ma rację; osobiście reklamuję ownlog na swoim osobistym ownlogu.

spójrzmy prawdzie w oczy, dzieciątka - wszak Polska przerypie z Niemcami już teraz

Elo.fotolog.pl
Miasto: Toruń / r3
Urodzony: 1988

08.06.2006 14:56

A JAK TO SIE ROBI?

[:P]

Vampire.ownlog.com

08.06.2006 15:28

aaa

zbanować ELO za lamerstwo :]

Mroo.ownlog.com
Urodzony: 1989

08.06.2006 16:03

fakt, wygląda głupio. ale trzeba by było zrobić ogólnoblogową akcję "I Ty Naucz się Wstawiać Linki".
poza tym mam dziwne przeczucie, że blog.pl umrze wcześniej niż own. w końcu cała "elyta" (kto siedzi w tym dłużej niż dwa lata, ten wie) przeniosła się z blog.pl albo na własny serwer, albo na owna właśnie. a elyta nie może się mylić :]
co do reklamy... wg. pani mroo plusem jest to, że na ownie nie jest tłoczno.

oczywiście mówimy o MŚ w 3014r. 1:1, wygramy karnymi. Brazylijczycy będą myśleli, że znowu nas zaskoczą i wystawią do strzelania bramkarza :] aaaale... nie znami te numery. uczymy się na błędach.

144.fotolog.pl

08.06.2006 18:15

pomijając już taką głupotę, jak link do blog.pl, to są i tacy, co mają np. linka do cudzej księgi gości, bo sobie nie potrafią dostosować szablonu, przykład kilka postów niżej. nie pojmuję tego szczerze mówiąc, jak ktoś umie wpisać adres do przeglądarki, to i przy mniejszym lub większym wysiłku może zmienić link w szablonie.
a link do ownloga/fotologa po prostu wygodnie mieć u siebie, o.

eee, sanki latem?? też mi reklama ;P

A19.ownlog.com

08.06.2006 18:24

sanki chce!

Adi.ownlog.com

08.06.2006 19:12

ze mną na sanki pójdziesz jak tak chcesz :D

A19.ownlog.com

08.06.2006 20:39

oj adi adi

duzo mowisz
duzo proponujesz
ale zadnych konkretow (czyt. czynow ani dzialan)
nie widze...

Nikt.ownlog.com

08.06.2006 22:52

ohohoh, ktoś się tu czegoś domaga :D

Zaloguj się aby odpowiedzieć 1 2 Dalej
Copyright © Ownlog.com 2003-2007