Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> polityka na ownlogu     1 2 Dalej
Mjo.

09.07.2006 22:17

polityka na ownlogu

posel-krzystof-lipiec. i to jeszcze z rodziny kaczorowatych. a ja myślałam, że tylko tu nie ma polityki. leżę i kwiczę + wymiotuję. PiS\'uary jedne..

Branch-prediction.ownlog.com
Miasto: Terror City
Urodzony: 666

09.07.2006 22:27

Daj sobie na luz. To ("http://plikikasqs.w.interia.pl/wujek/oglow.png") wystarczy. Jak nie, to rzut okiem na źródło dokonuje reszty - jak dla mnie to zasługuje na LOL.
Przypominam, że nie musisz tego czytać...

Mjo.

09.07.2006 22:29

branch zejdź ze mnie okej? a czy ja gdzieś pisałam, że zamierzam to czytać? śmiać mi się chce.

Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko
Urodzony: 1984

09.07.2006 23:36

Jak dla mnie to zasługuje raczej na wielkie i szybkie DELETE.

Po pierwsze to nie jest blog (przynajmniej taka jest moja niepoprawna politycznie opinia), a po drugie łamie regulamin
punkt 2. Zastrzegamy sobie prawo do usunięcia ownloga gdy - podpunkt i) ownlog wykorzystywany był do celów komercyjnych (a wiadomo czym jest polityka i po co się zostaje posłem) a poza tym
punkt 2. Zastrzegamy sobie prawo do usunięcia ownloga gdy - podpunkt e) działalność użytkownika wyraźnie działała na niekorzyść serwisu :D

grrr... nie wiem, nie lubię, nie znoszę, nienawidzę... :D

10.07.2006 00:09

@Mjo: ale mi wygodnie i przyjemnie i w ogóle :D

Mjo.

10.07.2006 11:04

branch, wolisz na górze? :>

Em.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola/Wrocław

10.07.2006 13:21

Dziwni jesteście.

Jeżeli ktoś wam by skasował bloga, bo mu się nie spodobała treść. To krzyczelibyście, że "CENZURA!!!" . W innym wypadku sami chcecie cenzurować (sic!), tak jak PISowcy. Tak więc wcale nie jesteście od nich lepsi. A to, że krzyczycie "PISowi" nie, to dlatego, że taka moda, bo pewnie o polityce nie macie pojęcia.

Nie bronię tutaj PISu (wręcz jestem przeciwko ich polityce), ale śmieszy, a może raczej irytuje mnie takie pieprzenie dla zwrócenia na siebie uwagi (to też domena PISu).

10.07.2006 14:11

Mjo, Nikt, słyszeliście? Dziwni jesteście!
Łał, perwszy raz zgadzam się z Emem ;>

Mjo.

10.07.2006 14:15

ja już nic nie mówię..

Nikt.ownlog.com

10.07.2006 16:13

a mnie wszystko jedno :D

jeszcze edycja, to się odniosę do wypowiedzi Em'a.
po pierwsze to mój pościk był w 70% żartem, mam nadzieję, że zauważyliście :)
co do kasowania bloga z powodu niepasującej treści... no ok, tyle, że ten blog nie zawiera tak na dobrą sprawę żadnej treści, nie jest blogiem i w zasadzie to taki zarzut można postawić. a jeśli chodzi o konkretną formację polityczną, to mnie to zwisa i dlategoż też nigdzie nie wymieniłem ślicznego skrótu PIS :D

Fajnamysza.ownlog.com
Miasto: Ruda Śląska
Urodzony: 1983

10.07.2006 16:37

No sorry ale nie ważne czy PIS czy jakaś inna sekta, nie powinna byc propagowana na blogu zwłaszcza że ta strona łamie regulamin i raczej nazwać jej blogiem nie można a jedynie reklamą. To tak jakby prostytutki zaczęły się teraz na blogach reklamować. Zlitujcie sie ludzie. Niech chociaż jedno miejsce będzie wolne od tego gówna.

Em.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola/Wrocław

10.07.2006 17:26

fajnamysza:

czyli jesteś za cenzurą. proste.

a do wszystkich:
w źródle jest notka, więc nie wiem czy ktoś nie potrafi zrobić sobie layoutu czy jest jakaś inna przyczyna tego, że notki nie widać.

Fajnamysza.ownlog.com

10.07.2006 17:31

Em jak wiesz odwiedzają tutaj też dzieci i wybacz żeby jakaś panienka reklamowała tu swoje wdzięki. Polityka to jedno wielkie szambo i chociaż tu powinniśmy mieć święty spokój.

Nikt.ownlog.com

10.07.2006 17:56

ło niech mnie kule... widać jak człowiek patrzy nieuważnie, to gafy popełnia. to zmienia postać rzeczy :) notka jest, jest blog. przyczepiać się nie ma o co. szkoda tylko, że nic nie widać... co do przyczyny, to na moje oko szablon nie działa, bo nie ma prawa, przede wszystkim składa się z samych styli, że tak to ujmę :)

no i mysza, fakt jest faktem, że jeżeli fotograf może mieć bloga (a jest ich miliony) to i polityk może. gdyby jeszcze poprzez notki i komentarze można było z nimi jakiś kontakt, jakieś porozumienie złapać, to głupie by to nie było. zobaczymy jak długo pożyje :)
a Pana posła to jeszcze raz przepraszam. notki nie zauważyłem i bardziej ten blog skojarzył mi się z szyldem reklamowym niż tym, czym jest i być powinien :)

144.fotolog.pl
Miasto: Kraków
Urodzony: 1986

10.07.2006 18:23

fajnamysza

Uważasz że polityka to jedno wielkie szambo. A uważaj sobie. Twoje zdanie nie jest powodem, żeby usuwać czyjegoś bloga. Blogów o polityce jest dość sporo, na ownlogu też by się ich trochę znalazło. Fakt, większość wyraża raczej opinie osób nie identyfikujących się oficjalnie z jedną partią. Ale ludzie jakoś chcą o polityce dyskutować. Przeszkadza ci to - no cóż, wygląda na to, że jednak jesteś za cenzurą.
Inna rzecz, że osoba publiczna, jak chce mieć swoją oficjalną stronę, to powinno się to duuuużo lepiej prezentować niż to tutaj, no ale to już problem pana posła.

Fajnamysza.ownlog.com

10.07.2006 18:44

No ok 144 rozumiem że tak samo prostytutki bedą mogły sobie robic darmową reklamę, zdjęcia + cennik no i od razu datownik i klienci się bedą mogli tu wpisywać. No i niech jeszcze Rydzyk zacznie tu tą swoją sekte propagować. Nie mam nic przeciwko temu. Skoro burdel w państwie to czemu nie tu na ownlogu.

144.fotolog.pl

10.07.2006 19:03

A weź sobie przeczytaj regulamin, co? Tak ze zrozumieniem. Nawiązując do twojego, delikatnie mówiąc niezbyt trafionego porównania, prostytucja jest w Polsce nielegalna, więc byłoby to niezgodne z prawem. Polityka jest elementem funkcjonowania każdego państwa, czy ci się to podoba, czy nie. Uważasz, że jakieś dziecię niewinne wejdzie na stronę tego posła i zostanie zdeprawowane, czy jak? Pewnie poczuje przemożną chęć zajęcia się polityką i to mu zniszczy życie, tak?
Rydzyk zaś szybko zacząłby głosić treści szowinistyczne, tym samym łamiąc regulamin i byłoby mu za co bloga skasować, więc nie masz się czym martwić ;]

Skoro polityka to takie zło, to rozumując tak jak ty, należałoby przestać chodzić głosować. Tylko wtedy oddajesz głos między innymi elektoratowi braci Kaczyńskich, czy też osobom, które głosują dokładnie tak, jak wspomniany ojciec redaktor kazał.

Hey-jude.ownlog.com
Miasto: Pobiedziska
Urodzony: 1988

10.07.2006 19:09

łopanie...

Fajnamysza.ownlog.com

10.07.2006 21:27

Polityka kojarzy mi się tylko i wyłącznie z złodziejstwem i oszustwem (zapewne nie tylko mnie) a to nie jest legalne w naszym kraju ;o) Głosować byłam i na nic sie to zdało więc na przyszłość uznałam że nie ma to większego sensu bo i tak zawsze znajdzie się w tej Polsce większość idiotów którzy wybiorą idiotę.

O Rydzyku sie nie wypomnę bo zaraz jakiś mocher sie odezwie że obrażam jego uczucia religijne ;o)

144.fotolog.pl

11.07.2006 15:03

Tak, zapewne ta grupa wiekowa dominuje na ownlogu i zaraz zostaniesz rozszarpana za obrażanie ich uczuć do Rydza ;>

A to że coś ci się źle kojarzy, to w dalszym ciągu nie jest powód, żeby domagać się usunięcia czyjegoś bloga. Wyobraź sobie, co by było, jakby wszyscy zaczęli jęczeć, że im się ten czy inny blog nie podoba, według ich własnej interpretacji łamie regulamin i tak dalej.

Zaloguj się aby odpowiedzieć 1 2 Dalej
Copyright © Ownlog.com 2003-2007