Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> Krzysió R.    
Sunmachine.

25.07.2006 21:47

Krzysió R.

\"Rutkowski został zatrzymany w nocy z soboty na niedzielę przez ABW. Jest podejrzany o udział w zorganizowanej grupie przestępczej, pranie brudnych pieniędzy, powoływanie się w zamian za korzyści majątkowe na wpływy w instytucjach państwowych i poświadczanie nieprawdy.\" Nooo sorrry, Gregory, ale mnie to rozwaliło XD Nasz Super Krzysió?! Skandal!

Lucy-in-the-sky.ownlog.com

25.07.2006 23:56

jaaaaaaaaaaa cieeeeeeeeee.

(to już nie będzie detektywa na tvn? :( )

Wesolutka.ownlog.com
Miasto: city park

26.07.2006 00:41

komuś podpadł, za dużo pewnie węszył.
a zasada: pokaz mi człowieka a ja znajdę na niego paragraf sprawdza się elegancko ;)

nie ma już dektywa.. zamiast tego ostatnio były dowody jakieś tam...

Lucy-in-the-sky.ownlog.com

26.07.2006 00:53

Tylko, żeby mi na Rysia Taxi Driver nie znaleźli żadnego paragrafu...

Wesolutka.ownlog.com
Miasto: city park

26.07.2006 01:00

nie kracz :P
obecnie,jak widać, everything is possible ;)

Adi.ownlog.com
Miasto: Kraków
Urodzony: 1984

26.07.2006 07:45

będzie detektyw - teraz odcinki specjalne - to wszystko to prowokacja
Krzysio chciał przedostaćsię do światka więziennego aby rozwikłać wiele niedokończonych jeszcze spraw ;)

Sunmachine.

26.07.2006 12:05

Jaaaaa :O ale on jest MONDRY! Od dziś to mój autorytet! ^^

Fajnamysza.ownlog.com
Miasto: Ruda Śląska
Urodzony: 1983

26.07.2006 19:26

Hehe facet ma coś na sumienie. Te mdlenie na sali i wogóle...

Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko

26.07.2006 19:43

Nie znam sprawy, ale sa dwie możliwości:
1. Faktycznie jest czysty i policjanci oraz prokuratorzy powiązani z grupami przestępczymi uwzięli się i w coś go wkręcili
2. Był dobry, skuteczny i zawsze miał dobre info. Skąd? Od kolegów z mafii. Taki jeden podpadł, był cynk, Krzysztof R. zawijał klienta. Żyje jeszcze dlatego, że miał plecy.

A co do mdlenia... no cóż Mysza, pomyśl jak to jest, kiedy detektyw z takim rozgłosem i ilością zatrzymanych poważnych przestępców trafia do pierdla??? W ciągu dwóch godzin robią mu z dupy jesień średniowiecza... każdy by zemdlał.

Branch-prediction.ownlog.com
Miasto: Terror City
Urodzony: 666

26.07.2006 20:18

Jakby to była najważniejsza obecnie sprawa...

Kremowa.ownlog.com
Urodzony: 1987

27.07.2006 12:20

a kto to Krzysió R.? xD

Fajnamysza.ownlog.com

27.07.2006 15:25

Nikt no wybacz, jeśli masz cos na sumieniu to prędzej czy później to wyjdzie i musisz sie z tym liczyć a nie mdleć. Nie ktorzy mieli gorsze rzeczy na sumieniu niż on i nie mdleli.

Sunmachine.

27.07.2006 18:52

@kremowa

No wiesz, teraz Ci nie mogę napisać jego nazwiska, bo jest zatrzymany! Nawet w telewizji podają \"Zatrzmany został polski detektywk Krzysztof R.\". Lol!

Kremowa.ownlog.com
Urodzony: 1987

28.07.2006 12:56

O boziu, boziu! Coś mi świta! Mojego idolqa zatrzymali! :(

Nikt.ownlog.com

28.07.2006 17:39

Mysza, nie chodzi mi o to, że on się przejął i sumienie go doprowadziło do omdlenia. Chyba napisałem wyraźnie, że jeżeli glina (bądź detektyw) idzie do pierdla, to w akcie zemsty i więziennego obowiązku, najpierw wszyscy gwałcą go kijem bajzbolowym, później łamią palce u rąk, obcinają język, a na końcu podrzynają gardło (no to tak wyolbrzymiłem, żeby Mysza zrozumiała czego mógł się przestraszyć Krzysió R.). Pozdrawiam.

Fajnamysza.ownlog.com

28.07.2006 19:57

To już jest jego problem. On wiedział co robi się z glinami w więzieniu więc mógł nie łamać prawa, proste czy nie bardzo?

Nikt.ownlog.com

28.07.2006 20:17

Mysza, a czy ktoś tu poddaje w wątpliwość, że problemy K.R. są tylko jego problemami? Z tego co napisałaś wyżej wynikło, że jego omdlenie miało związek ze stawianymi mu zarzutami, bądź raczej popełnionymi zbrodniami. Ja natomiast powątpiewam w to i sądzę, że mógł mieć na to wpływ raczej wyrok jaki usłyszał niż to co zrobił. Przecież popełniał te przestępstwa jak piszesz świadomie. Powinien więc cały czas dzień w dzień mdleć co chwilę... a nie mdlał. Mam nadzieję, że się już zrozumieliśmy, bo to tyle :) pa

Fajnamysza.ownlog.com

29.07.2006 08:58

Hehe tak, teraz Cie rozumiem dokładnie :o) Pozdrawiam mój Ty nerwusku :o*

Zaloguj się aby odpowiedzieć
Copyright © Ownlog.com 2003-2007