Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> Zaproszenia na stronie głównej    
Wiertarka.fotolog.pl

11.08.2006 03:32

Zaproszenia na stronie głównej

Chciałem zgłosić propozycje zamieszczania na stronie głównej ownloga odnośników do blogów wartych polecenia. Takie zaproszenia wzbogacają stronę główną serwisy i stwarzają go ciekawym.

Obecnie większość serwisów umożliwiających prowadzenie blogów robi takie rzeczy.

Widowiskowo wygląda to np. w blogach onetu, interii czy gazety wyborczej. Nie widzę powodu aby nie było tego w ownlogu.

Co sądzicie ?

Biale-sciany.

11.08.2006 05:38

kryteria?

Wiertarka.fotolog.pl

11.08.2006 11:29

Myśle ciekawe teksty, blogi. Wartościowa zawartość. Ciężko mi coś powiedzieć, bo wiadomo że każdemu coś innego się podoba, ale myśle że w innych serwisach jest wyznaczona grupa ludzi która czyta dużo blogów i wybiera do tego miana zawsze jakieś. Myśle że zdałoby to egzamin.

Sunmachine.

11.08.2006 14:43

W sumie, fajny pomysł nawet

Wiertarka.fotolog.pl

11.08.2006 22:58

Nooo, mam pierwszy głos poparcia :-))

W-wydychanym-powietrzu.ownlog.com
Miasto: Zawiercie
Urodzony: 1989

14.08.2006 23:43

POmysł ciekawy prawda, ale na ownlogu.. hmm.. niema tylu różowych kółek wzajemnej adoracji co na blog.pl, ale nadal SĄ. Myślę, że po jakimś czasie w zakładce: blogi polecone. Można by było podziwiać całą rewię modnych i cool i dżezi blogowiczek, które mają dużo równie dwunastoletnich jak one koleżanek, którym głupio by było nie polecić najlepszej kumpeli z ławki.

Może to tak na wyrost i złośliwie, ale wolę przewidzieć najczarniejszy scenariusz...

144.fotolog.pl
Miasto: Kraków
Urodzony: 1986

16.08.2006 18:24

@w-wydychanym-powietrzu

O ile dobrze zrozumiałam, nie chodzi o to, żeby użytkownicy polecali się wzajemnie, tylko żeby ktoś z ekipy Ownloga przeglądał wszystkie blogi i szukał tych, według niego, wartych przeczytania. Nie jest to rzecz jakoś bardzo potrzebna, a wymaga czyjegoś wysiłku. Poza tym to, czy blog jest 'godny polecenia' to rzecz gustu.

Kotva.fotolog.pl

24.08.2006 17:04

kotva

gust-jeden(a) lubi sliwki inny(a) krakowską suchą:) Ja lubię się pomęczyć, aż znajdę coś ciekawego.

Szone.

27.08.2006 22:06

wydaje mi sie, ze wtedy juz tylko krok bedzie dzielil nas od \'towarzystwa wzajemnej adoracji\' :]

Kilka-chwil.fotolog.pl

28.08.2006 12:34

Dokładnie.
Wyobrażacie sobie, żeby jeden człowiek z ekipy Ownloga przeglądał wszystkie blogi i fotologi w poszukiwaniu tych najlepszych? Bo ja nie.

Dominicc.fotolog.pl
Miasto: Zawoja
Urodzony: 1985

28.08.2006 20:01

Moim zdaniem pomysł nie jest trafiony.
Myślę że dużo lepszym rozwiązaniem jest tak jak teraz, czyli 10 i 20 blogów na których są nowe wpisy.
No i zawsze można dodać się w linkach na stronie głównej (za drobną opłatą lub wymiana za punkty).

Zaloguj się aby odpowiedzieć
Copyright © Ownlog.com 2003-2007