Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> Hasło PodDodawaniemKomentarzy?    
Diabelna_kobieta.ownlog.com

29.08.2006 15:49

Hasło PodDodawaniemKomentarzy?

Zobaczcie jak nieestetycznie wyglada na ownlogu i fotologu haslo ktore nalezy wpisywac by dodac jakikolwiek komentarz. Zbuntujmy sie wszyscy. Chcemy usuniecia tych hasel!

Em.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola/Wrocław
Urodzony: 1984

29.08.2006 16:04

usuń sobie w profilu muzgó. zresztą dyskusja o tym jest w dziale "problemy".

a tak prywatnie, to do nieestetycznych rzeczy to mogę twój szablon zaliczyć.

Senq.ownlog.com
Miasto: Warszawa
Urodzony: 1983

29.08.2006 16:12

-> diab

sama sie w toalecie zbuntuj i naucz sie obsługiwać ownloga a nie bedziesz pisac ze Ci krzywo lezy. Wejdz i wylacz a nie siejesz festyniade. Aloh!

Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko

29.08.2006 16:18

No fakt. Em pojechał, ale było po czym... oczka bolą, paskuda.

Ja jako Nikt, tak ten właśnie, nie omieszkam się wyrazić :) Otóż po pierwsze, nie widzę jaki masz w tym problem, skoro nie posiadasz żadnego wpisu, nie ma co komentować, nie ma strony z komentarzami, nie ma nieestetycznego kodu. Po drugie nikt logicznie myślący... wróć, nikt myślący nie będzie się buntował gdyż a) kody są potrzebne dla ochrony przed spamem ... b) jeżeli komuś nie pasują, można je wyłączyć o czym było już mówione nie raz i jeżeli ktoś nie ma problemów z czytaniem i rozumieniem tekstu to już o tym wie. Poza tym nie bardzo rozumiem, dlaczego na końcu krzyczysz, że "chcecie" usunięcia haseł? Czyżbyś miała rozdwojenie jaźni czy wydaje Ci się, że masz cechy przywódcze i wszyscy rzucimy się za Tobą? Ponadto znowuż pragnę zauważyć, że wątek na temat kodów toczy się już w dziale Pomoc i jest pierwszy na liście, więc nie widzę powodów, dla których musisz zakładać kolejny. Generalnie śmieszna jesteś, pozdrawiam Cię gorąco i życzę miłego dnia.

Diabelna_kobieta.ownlog.com

29.08.2006 16:51

ale jAK mam usunac w profilu co mam zaznaczyc?

Senq.ownlog.com
Miasto: Warszawa

29.08.2006 16:52

Edycja -> Profil -> Komentarze -> Bez zabezpieczeń.

Dominicc.fotolog.pl
Miasto: Zawoja
Urodzony: 1985

29.08.2006 16:54

Oj czepiacie się diabelnej...
Przecież ona właśnie dlatego nie ma żadnego wpisu i strony z komentarzami żeby nie trzeba było kodów wpisywać. Ona idzie wam na rękę a wy jescze na nią krzyczycie :P

Sunmachine.

29.08.2006 17:19

O matko, nie jeździjcie już tak po Niej ;-) Wystarczy, by się nauczyła, żeby nie wyrażać swego zdania za wszystkich :-) Profil -> komentarze

Sad.ownlog.com
Miasto: Coventry, UK

30.08.2006 20:12

@sunmachine

A skąd niby ma się nauczyć, że nie powinno się wyrażać swego zdania za wszystkich? Bo przecież nie z telewizji, w której ciągle pokazują polityków partii rządącej... ;)

Dominicc.fotolog.pl

31.08.2006 09:27

@sad

Partię rządzącą ktoś wybrał i kogoś reprezentuje. Kogoś a nawet większość...

Sad.ownlog.com

31.08.2006 09:50

@dominicc (przepraszam wszystkich za offtopic)

Ja na nich nie głosowałem. Z resztą nie tylko ja. Poza tym co to za demokracja, w której zwyciezca "bierze wszystko" i nie liczy się ze zdaniem innych?

Załóżmy hipotetyczną sytuację, w której w jakiś wyborach stosunek głosów wynosi 51%:49%. Czy to oznacza, że przegrani w wyborach przegrywają wszystko? Że opinie prawie połowy społeczeństwa w ogóle się nie liczą?

Wiem, że z wyborami jest jak z rzutem monetą, że może wypaść albo orzeł, albo reszka i dwie dupy nie mogą pierdzieć w jeden stołek, ale jest coś takiego jak "zdanie innych", z którym trzeba się liczyć, albo przynajmniej szanować. A już na pewno nie udawać (lub wierzyć, jak kto chce), że 49% = 0%.

Dominicc.fotolog.pl

31.08.2006 12:05

@sad

zgadzam się z Tobą. Nie może być tak że zwycięzca "bierze wszystko", należy się liczyć ze zdaniem innych i szanuję osoby które myślą inaczej niż ja.
Ale strasznie mnie wnerwia to co się teraz dzieje. Kogo się człowiek nie zapyta to nadaje na rządzących i mówi "ja na nich nie głosowałem, co za R$&^^% ich wybrali". Ktoś ich przecież wybrał!! A teraz nikt się nie chce do tego przyznać...
Ja się z tym nie kryję, tak, głosowałem na PIS.

Heh, może założymy topic polityczny? :P

Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko

31.08.2006 17:34

dominicc: wystarczy nam ever-life co jakiś czas :)

Dominicc.fotolog.pl

31.08.2006 17:40

@nikt

To ja proponuję założyć partię. Naszym głównym celem będzie "Ever-life na prezydenta". Jakieś propozycje nazwy?

P.S. Ja tam do ever-life nic nie mam. Peace :)

Alqa.ownlog.com

05.09.2006 20:09

uprzejmosc...
lepiej Wy wszyscy sie nauczcie z ludzmi funkcjionowac,a nie obslugiwac blogi. wszystkim wam przydaloby sie troche kontaktow z normalymi, zywymi osobami, bo od komputera i czytania bzdur juz wam wszystkim sie w głowach przewraca.zapominacie o zwyczajnej ludzkiej uprzejmosci.
i udajecie wszyscy kogos kim nie jestescie.w realnym swiecie nikogo z Was nie byloby stac na takie komentarze, bo wy wszyscy jestescie zwyczajnymi dupkami, tchórzami!

Sad.ownlog.com

05.09.2006 23:21

@alqa

A skąd wiesz? Znasz nas, skoro pozwalasz sobie na taką ocenę? Wątpię.

Zaloguj się aby odpowiedzieć
Copyright © Ownlog.com 2003-2007