Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> Pomysł :P    
Dominicc.fotolog.pl
Miasto: Zawoja
Urodzony: 1985

31.08.2006 17:13

Pomysł :P

Mam taki pomysł, który odnosi się raczej do Fotologa niż Ownloga ażeby każdy oprócz komentarza zaznaczał czy jest to komentarz np: pozytywny, neutralny lub negatywny (coś na wzór allegro :P).
Taka mała ocena twórczości :)
Co prawda nie od tego jest fotolog, no ale.. ;)

Ze względów bezpieczeństwa taką możliwość miałyby tylko osoby zalogowane.
Co o tym myślicie?

144.fotolog.pl
Miasto: Kraków
Urodzony: 1986

31.08.2006 17:42

no właśnie, nie od tego jest fotolog. poza tym masz mnóstwo innych serwisów na których masz możliwość oceniania zdjęć.
sama nie wiem, może i byłoby to jakieś urozmaicenie, ale średnio mi się taki pomysł podoba.

Dominicc.fotolog.pl

31.08.2006 17:45

To prawda, są inne serwisy do oceniania zdjęć, ale ja chcę Fotolog bo jest najlepszy :)
wcale się nie podlizuję :p nieeeee :)

Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko
Urodzony: 1984

31.08.2006 17:48

hem... sądzę, iż ocenę fotografii można wyrazić w komentarzu. ponadto będzie to o wiele szersza opinia niż krótki pozytyw. poproś odwiedzających by w komentarzu zaznaczali czy zdjęcie jest pozytywne czy negatywne... choć u ciebie większość pozytywów jedynie oko na środku w negatywie :P

Szone.

02.09.2006 14:46

czy to nie przesada? najlepiej kliknac pozytyw/negatyw niz napisac kilka slow od siebie... po co sobie az tak upraszczac zycie? zreszta... dodajmy jeszcze opcje kup teraz! i druga bardziej odwazna kup teraz... wlasciciela!.

Dominicc.fotolog.pl

02.09.2006 14:53

@szone

to nie tak. Nie chodzi mi o to żeby tylko dawało się pozytywa/negatywa. Miałem na myśli to że byłby pozytyw/negatyw/neutral (np +/-/0) i pod tym normalny komentarz tak jak jest to do tej pory na fotologu i ownlogu.

Koszmar.fotolog.pl
Miasto: Słupsk
Urodzony: 1989

02.09.2006 23:18

też mam pomysł!

poproszę kategorie w poziomie! a nie tylko pionie! :P
da się tak zrobić? ;)

It-nature.fotolog.pl
Miasto: Wierzbno
Urodzony: 1992

11.09.2006 21:35

Teraz koszmar jak sobie szablon przystosowany do kategori w pionie zrobiłem to się obudziłaś z poziomem:P

Zaloguj się aby odpowiedzieć
Copyright © Ownlog.com 2003-2007