| Strona główna forum >> Hyde Park >> architektura współczesna |
| Conie.ownlog.com
Miasto: gliwice Płeć: Kobieta | 23.10.2005 19:30 architektura współczesna |
| A19.ownlog.com
Miasto: Kraków Płeć: Kobieta | 23.10.2005 19:50 hm |
| Em.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola/Wrocław Urodzony: 1984 Płeć: Mężczyzna | 23.10.2005 20:44 moim zdaniem duży plus dla projektantów, którzy oprócz budynku myślą też o jego otoczeniu (parkingi, drzewka trawniczki, klomby etc.) |
| Fajnamysza.ownlog.com
Miasto: Ruda Śląska Urodzony: 1983 Płeć: Kobieta | 24.10.2005 14:09 Zdecydowanie dzieło sztuki. Dlaczego? Przede wszystkim dlatego że stawiają teraz na przestrzeń. Kiedys za dużo przepychu było, wchodziło sie do jakiegoś wielkiego budynku a w gruncie rzeczy optycznie wydawał się mały. Uwielbiam te nowe budynki w których można się przejżeć :oD Stare mają swój urok ze względu na historię ale nowe mają jakąś kosmiczna magię. |
| Conie.ownlog.com
Miasto: gliwice Płeć: Kobieta | 24.10.2005 16:16 - fajnamysza |
| Fajnamysza.ownlog.com
Miasto: Ruda Śląska Urodzony: 1983 Płeć: Kobieta | 24.10.2005 16:48 Conie uważam że dosyć fajny budynek. Nie jest to jakaś tandeta jakich pełno w koło. Chętnie zamieszkałabym w takim domu. Dlaczego? Przede wszystkim dlatego że jest on niepowtarzalny a ja nie lubię kiedy cos się powtarza tak jak budynki na osiedlu. Wyraziłam tylko własne zdanie. Zaraz zaczeniesz mi przysyłać stronki z jakimiś przedziwnymi budynkami :o) Nie twierdze że każde jest dziełem sztuki, tak samo jak wszystkie obrazy znanych malarzy nie zawsze kojarzą mi się z dziełami sztuki, ale zdecydowanie wspólczensa architektura jest kosmiczna, a co za tym idzie: niepowtarzalna. |
| Conie.ownlog.com
Miasto: gliwice Płeć: Kobieta | 24.10.2005 17:38 dobrze, o guście się nie dyskutuje. chciałam wiedzieć, wiem, dzięki za wypowiedzi. (fm- nie dom, tylko Instytut Komfortu Fizycznego i Urody, przeczulona jestem, bo urodziłam się w rodzinie architektów i grafików, no cóż). |
| Em.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola/Wrocław Urodzony: 1984 Płeć: Mężczyzna | 24.10.2005 19:29 szczerze mowiac wyglada na przerobiony "kwadraciak" z czasów komuny :P |
| Soratte.ownlog.com | 25.10.2005 08:26 jak w każdej innej dziedzinie sztuki, tak i w architekturze trzeba oceniać konkrety. znajdziesz koszmarki, znajdziesz przejawy geniuszu. |
| Fajnamysza.ownlog.com
Miasto: Ruda Śląska Urodzony: 1983 Płeć: Kobieta | 25.10.2005 10:29 O przepraszam :o) Zwracam honor :o) W każdym bądź razie nie zmienia to faktu że z przyjemnościa postawiłabym sobie takim domek ;o) |
| Conie.ownlog.com
Miasto: gliwice Płeć: Kobieta | 25.10.2005 20:13 -em |
| Zaloguj się aby odpowiedzieć |