Pomoc

Regulamin

Reklama

Katalog blogów

Kontakt

Portal polskich blogów

zawsze zalogowany

Strona główna forum >> Hyde Park >> Łatwość obsługi ownloga     Wstecz 1 2
W-wydychanym-powietrzu.ownlog.com
Miasto: Zawiercie
Urodzony: 1989

01.11.2006 09:06

Heh dla mnie raczej wszystko jasne, ale podobnie jak nikt jestem niesamowicie pojętną osobą ;]
Generalnie w pomocy przydałyby się jeszcze tematy takie kompletnie bzdurne jakie często się pojawiają. Na przykład: "Jak usunąć te wkurzające literki pod moimi komentarzami??" albo "Moja koleżanka ma tak, że klika 'następne', albo 'poprzednie' i przeskakuje między zdjęciami, jak to zrobić?". I jeszcze ważne: "Jak zrobić taką kulaśną ikonkę w pasku obok adresu?"

;]
To chyba najczęściej pojawiające się pytania...

@em
Tak żebyś miał mniej pracy na końcu faqu możesz jeszcze dodać form do wpisywania zaobserwowanych pytań i odpowiedzi przez użytkowników. Oczywiście musiałbyś znaleźć jakiegoś kozła ofiarnego, który zatwierdzałby ich treść... ;)

Podeptany.

02.11.2006 13:58

obsługa ownloga jest dla mnie abrdzo jasna!

Sad.ownlog.com
Miasto: Coventry, UK
Urodzony: 1983

14.11.2006 13:44

0.03 PLN

Skoro juz mamy koncert zyczen, to ja bym poprosil o mozliwosc logowania sie nie tylko ze strony glownej czy forum, ale tez z samego bloga:
Po kliknieciu na linka (moze jakis tag? np. {zaloguj}) wyskakuje nam popup, poprzez ktory sie logujemy, a nastepnie przeladowywana jest strona, ktora odwiedzalismy.

Doris.fotolog.pl

22.11.2006 16:36

dlaczego nie moge podejrzec bloga na stronie?

Niematakiegobloga.ownlog.com
Urodzony: 0000

10.02.2007 18:34

archiwum chronione hasłem

czesc.
mam problem, mianowicie mam archiwum chronione hasłem, znam te hasło i gdy probuje wejsc w archiwum wyskakuje ze zła hasło.

A19.ownlog.com
Miasto: Kraków

15.02.2007 22:44

a mnie sie nie podoba tylko to, ze po zalogowaniu nie widac newsow, ktore sa nnormalnie na stronie glownej...

My-secret.ownlog.com
Urodzony: 1991

02.03.2007 22:20

A ja nie wiem, co zrobić, bo mi się polskie znaki nie wyświetlaą ;/

Gejowski.

06.03.2007 13:43

mnie osobiście irytuje przy edycji htmlu okienko z szablonem - trochę małe i ten poziomy suwak pojawiający się przy linkach większych niż szerokość okna. więcej grzechów nie pamiętam. :]

Breakfreak.

22.03.2007 10:44

Pomocy

Dla nas nie jest jasne i przejzyste... bo nie mozemy wrzucić zdjęć.Mozecie powiedziec nam jak to zrobic? Help :)

Breakfreak.

22.03.2007 10:44

Pomocy

Dla nas nie jest jasne i przejzyste... bo nie mozemy wrzucić zdjęć.Mozecie powiedziec nam jak to zrobic? Help :)

Dlaczemu.ownlog.com
Miasto: bytom
Urodzony: 1988

11.04.2007 13:13

jesli mam byc szczerzy ja nie rozumiem jak sie wrzuca linki za pomoca ownlogowskich opcji i robie to notorycznie w kodzie szablonu

i jak wyzej, ""nie działające" zostawianie swojego adresu na fotologach gdy jest się ownlogowiczem, i odwrotnie" - to najbardziej!

Patrz-mi-w-oczy.ownlog.com
Miasto: Sosnowiec
Urodzony: 1982

18.04.2007 21:24

zniknąl mi ownlog

przed chwilą dostałem wiadomość via gg, że na ownie mam nowy kometarz. Wszedlem w panel, zalogowałem się,a le gdy klikam na 'Twój ownlog' pojawia się eroor 404 - co się stalo? Księga gości działa, podobnie działają konkretne notki - wszystko wygląda na problemu z index.php

Chomiczki.ownlog.com

19.04.2007 14:15

Trudny.ownlog.com
Miasto: Warszawa
Urodzony: 1979

27.04.2007 11:32

Osobiście wolał bym taką formułę edycji wyglądu bloga jaką ma Dreamweaver tj. na różnych poziomach zaawansowania żeby była dostępna edycja html oraz praca na modelu uproszczonym. W końcu nie każdy blogowicz jest informatykiem...

Podoba mi się to jak mają zrobione zarządzenie blogiem na interii - prosto, jasno i bez zabaw z kodem. Proponowałbym coś w tę stronę. Pozdrawiam.

Pierwsza-i-ostatnia.ownlog.com
Miasto: Gdynia
Urodzony: 1991

27.04.2007 12:41

Szablony

Dla mnie nie jasne jest jak ustawić sobie szablon,który upatrzyłam sobie w necie ;(

Szukam-meza.

12.05.2007 00:05

a może obowiązkowa lustracja każdego, kto zakłada bloga?

Destination-unknown.ownlog.com
Miasto: snów
Urodzony: 1986

23.05.2007 17:39

nierealne.
zreszta jeszcze by ans wykopali i co ;)

Naughty-girl92.fotolog.pl
Miasto: Kraków

02.06.2007 20:19

o mnie

Nie wiem co zrobić by na stronie głównej pojawiło się 'o mnie'. Szukałam już wiadomości na ten temat ale niezawiele mi to pomogło...

Zaloguj się aby odpowiedzieć Wstecz 1 2
Copyright © Ownlog.com 2003-2007