| Fzs3.fotolog.pl
| 19.11.2006 17:15 kto umie robic fotologa?
kto umie zmienic wyglond fotologa jak ktos umie i mogl by mi, pomoc bede bardzo wdzieczny jak ktos umie to robic piszcie na moje gg 2714159?czekam na odpowiedzi z waszej strony? |
Nomino.ownlog.com
Płeć: Mężczyzna | 20.11.2006 00:01 A co to jest wyglond? |
| Gniot.
| 20.11.2006 13:15 Naucz się najpierw ortografii... |
| Wisniebiale.ownlog.com
| 23.11.2006 20:56 dlaczego nie wyświetlaja mi sie notki
chyba jestem za bląd na gospodarowanie blogiem, nie umiem zabardzo zrobić nic, żeby jakkolwiek działał, ponieważ nie wyświetlają mi sie notki, nic na nim nie ma w sumie, bo nawet nie wiem, jak to zrobić....i wogóle jak sie wejdzie w księgę gośc wyświela mi sie, że blog o takiej nazwie nie sinieje...pomocy;( |
Terek666.ownlog.com
Płeć: Mężczyzna | 25.11.2006 21:03 otusz klikash na załusz ownloga i postempujesz tak jak ci pokazujom. Zaś zmieniasz sobie domene na fotolog.pl i se w ten zajebczasty sposub sprawiasz ruwnie zajebczastego fotologa. Dzienkuje. |
Htsz.fotolog.pl
Miasto: Wrocław Urodzony: 1985 Płeć: Mężczyzna | 26.11.2006 01:37 ja jestem ciekaw czy wy tak zawsze wszystko umieliscie ;) wiecej postów nie na temat niż pomocnych ;)
fzs3 polecam ci lekture forum fotologa w dziale problemów, sądze, że wiele razy przed tobą ludzie już się pytali o takie rzeczy,
wygląd fotologa zmieniasz oczywiscie w panelu po zalogowaniu sie, przyda sie do tego szablon z jakiejs strony (pamietaj o odpowiednich zmiennych dla fotologa - szukaj takich kodów szablonów na fotologi - do tego przyda sie google) pozniej kasujesz stary kod szablonu i wklejasz ten pobrany, zapisujesz zmiany i cieszysz sie nowym wygladem ;) |