| Fzs3.fotolog.pl
| 24.11.2006 20:58 pomóżcie!!!
jak sie zmienia kolor suwaka ktorym sie przesuwa,stronke podajcie jak sie kod nazywa tego?
odpiszcie bede wdzieczny bardzo |
Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko Urodzony: 1984 Płeć: Mężczyzna | 24.11.2006 21:28 click! |
| Fzs3.fotolog.pl
| 24.11.2006 22:02 ej a gdzie sie wkleja bo nie rozumiem tego troche ten kod? |
Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko Urodzony: 1984 Płeć: Mężczyzna | 24.11.2006 22:14 ojć bałagan masz trochę w kodzie. to się wkleja z stylach CSS, masz osobny link w edycji wyglądu dla styli.
generalnie sądzę, że mogłoby to działać, tylko wywal "kolor;" z tego co tam wrzuciłeś. jeśli nie zadziała, to wrzuć do styli. tyle, że nie pamiętam już, które przeglądarki to obsługują. |
| Fzs3.fotolog.pl
| 24.11.2006 22:30 e odezwij sie na gg napisz na ten numer do mnie 918921 to ci dam,haslo i login na moje konto i mi wklejisz dobra odpisz jak bedziesz!!!elo |
Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko Urodzony: 1984 Płeć: Mężczyzna | 25.11.2006 00:24 Znajdę chwilę, to się spróbuję odezwać. W między czasie spróbuj zrobić tak:
wejdź Edycja -> Wygląd ownloga -> Strona główna
Znajdź BODY { ...
i zaraz po tym "BODY {" wstaw:
scrollbar-face-color: kolor;
scrollbar-highlight-color: kolor;
scrollbar-3dlight-color: kolor;
scrollbar-darkshadow-color: kolor;
scrollbar-shadow-color: kolor;
scrollbar-arrow-color: kolor;
scrollbar-track-color: kolor;
gdzie sam wyraz "kolor" zamień na wartość koloru np. #000000 i tak całą resztę. pamiętaj, że po wartości koloru musi być średnik (;). Powinno Ci się udać, gdyby nie, spróbujemy coś dalej działać.
Pozdrawiam |
Ziabka.fotolog.pl
Miasto: kraków Urodzony: 1986 Płeć: Kobieta | 25.11.2006 20:04 ehh
a ja to juz w ogole mam problem!! pierwszy raz zakładam bloga..o kompletnie nic nie wiem na ten temat...nawet stronki nie umiem zrobic!! :( |
Lycanthropy.ownlog.com
Płeć: Mężczyzna | 25.11.2006 23:02 ziabka, przecież Cię nie nauczymy robić szablonów >.<
ale na niektórych stronach jest napisane co i jak i wartoby czasem poszperać w internecie
co do suwaków, to nie wiem, po co Ci ten niezgodny z nowymi standardami kod działający tylko pod IEshitem (i Operą, tą SUPER PRZEGLĄDARKĄ, za którą nie przepadam)... bez komentarza. |
Dominicc.fotolog.pl
Miasto: Zawoja Urodzony: 1985 Płeć: Mężczyzna | 25.11.2006 23:02 ziabka
polecam przeszukać archiwum. PRAWIE wszystkie tematy odnośnie bloga był poruszone. No i jest również pomoc :)
Ewentualnie wpisać w goglach "Kurs HTML" :) |
Ziabka.fotolog.pl
Miasto: kraków Urodzony: 1986 Płeć: Kobieta | 25.11.2006 23:21 ok spróbuje...szybko sie ucze wiec napewno sobie poradze!!
ale dzieki za dobre checi :) cmok :* |