| Strona główna forum >> Hyde Park >> prezenty :) |
| Osiedleswobody.ownlog.com
| Branch-prediction.ownlog.com
Miasto: Terror City Urodzony: 666 Płeć: Mężczyzna | 09.12.2006 17:14 Generalnie myślę, co by taką osobę ucieszyło lub pozytywnie zapadło w pamięć, lub stanowiło dla niej jakąś praktyczną wartość. Ojcu kupię pewnie coś takiego ;) Osobiście ucieszyłbym się za jakiś podgrzewacz do napojów, ostatnio często robię sobie kawę, ktoś dzwoni, idę, wracam, a ta zimna... :( |
| Osiedleswobody.ownlog.com
Płeć: Kobieta | 09.12.2006 17:28 tez mysle ale z ojcem zawsze mam największy problem, prawie go nie znam. Zawsze kupuję mu coś niby praktycznego co wiem, że zwykł używać np. organizer czy coś w podobie a później leży na półce choć oczywiście udaje, że się cieszy. Obecnie mam ograniczony budżet więc wolałabym wpasować się w coś co mu się bardziej przyda. Wiedzieć trzeba, ż to bardzo chłodny i ogólnie specyficzny człowiek więc wszelkiego rodzaju zabawne tudzież żartobliwe rzeczy odpadają. |
| Branch-prediction.ownlog.com
Miasto: Terror City Urodzony: 666 Płeć: Mężczyzna | 09.12.2006 18:41 Więc kup mu rózgę. |
| Daeriu.fotolog.pl
Miasto: Zabrze Urodzony: 1990 Płeć: Kobieta | 09.12.2006 22:48 ja zawsze strasznie długo namyślam się nad prezentami, jeżeli już je robię to osobom,ktore na prawdę chcę ucieszyc..wiec musze byc pewna ze podpasuja. mniej wiecej chodzi o to co u Branch'a;) a z rodzina..heh,najgorzej jest z moją mamą, ona nigdy sie nie cieszy, a jak próbuje chociaz udawac,to nawet nie stara się zeby jej wyszlo...ojcu nigdy nie wiadomo co kupic, a siostra sama sobie prezenty wybiera:D a ja od nich co roku zawsze i tak dostaję sweter:| |
| W-wydychanym-powietrzu.ownlog.com
Miasto: Zawiercie Urodzony: 1989 Płeć: Kobieta | 16.12.2006 10:42 A ja prezenty dla rodziny zawsze kupuję na siłę o ile w ogóle to robię, bo i tak doskonale wiem, że nie ucieszą się z niczego, a jeśli nawet to i tak mnie później opieprzą, że wydałam za dużo i co ja sobie wyobrażam, żęby tak szastać pieniędzmi, że głupotą yło kupowanie czegoś takiego, więc generalnie problemu z prezentami nie mam. Cokolwiek kupię efekt zawsze ten sam ;] |
| Citystar.ownlog.com
Urodzony: 1988 | 17.12.2006 18:33 ja dziadkowi kupiłam książkę "Absurdy PRL-u" :) |
| Poszeptajmy.ownlog.com | 24.12.2006 09:20 ojcu kupiłam- z racji, że ma nowe biuro- obraz. przyozdobi mu ściany i mam nadzieje, że przyniesie trochę szczęścia. jest on zapalonym wędkarzem toteż obraz przedstawia poniekąd jego zainteresowania. statki. morze. itd. i- działa uspokajająco. a ojciec to raptus ;) |
| Zaloguj się aby odpowiedzieć |