| Strona główna forum >> Hyde Park >> czek Dys. |
| Digitalfairytales.fotolog.pl | 27.12.2006 16:02 czek Dys. |
| Kaori.fotolog.pl
Miasto: Mońki Płeć: Kobieta | 27.12.2006 17:35 swoja droga.. ciekawe jak beda sie zaczynac numery tejze sieci ;] |
| Digitalfairytales.fotolog.pl | 28.12.2006 15:28 hehe, tego nie wiem, zaintrygowała mnie strona wizualna, w sumie moze moge sie ogarnac z tym co na niej jest. a Ty badalas ja? |
| Sad.ownlog.com
Miasto: Coventry, UK Urodzony: 1983 Płeć: Mężczyzna | 29.12.2006 21:17 @kaori |
| Lycanthropy.ownlog.com
Płeć: Mężczyzna | 30.12.2006 12:48 Ale świetne! Nawet się zarejestrowałem, może coś wygram! x) |
| Nikt.ownlog.com
Miasto: Stalowa Wola / Nisko Urodzony: 1984 Płeć: Mężczyzna | 30.12.2006 15:45 taaaak... rewelacja. kupa zbędnych bajerków i żadnej treści. kliknąłem coś, potem coś i tak kilka czy kilkanaście razy klikałem i obserwowałem jakieś dziwne ewolucje na ekranie, po czym uwaga! mym oczom ukazały się gratulacje i formularz rejestracyjny :/ żałosne. |
| Osiedleswobody.ownlog.com
Płeć: Kobieta | 30.12.2006 20:55 albo mini prezent w stu mega pudełkach :P |
| Kata-szyna.fotolog.pl | 30.12.2006 21:46 tak nasrane na tej stronie. nie lubię czegoś takiego. |
| Lycanthropy.ownlog.com
Płeć: Mężczyzna | 01.01.2007 02:50 No faktycznie, ale grafika i pomysł bardzo mi się podoba.. gorzej z przesłaniem. |
| Htsz.fotolog.pl
Miasto: Wrocław Urodzony: 1985 Płeć: Mężczyzna | 01.01.2007 22:04 o project4 glosno juz od dawna a rozdawanie telefonow na probe to dobry trik marketingowy niosacy za soba troche podchytliwych spraw ;) warto poczytac dobrze wszelakie regulaminy i tresci umowy... |
| Digitalfairytales.fotolog.pl | 02.01.2007 14:53 wowz! Przypakowaliście parę postów! :) a ja tylko niewinnego linka wrzuciłem, hehe. Ale skoro się już temat rozwiną to moje zdanie jest takie; Mi osobiście wizual strony się podoba, jest trochę fajerwerków, ale to co chyba na tej stronie jest najważniejsze - czyli ta cała rejestracja - jest widoczne zaraz po lewej stronie jak się wchodzi, no ale może tylko mi się to wydaje czytelne :P Z tego też co się zainteresowałem i zorientowałem to akcja rozdawania telefonów dla testu plus hajs na wykorzystanie, jest opcją ciekawą. Choć napewno, jak już napisano, trzeba uważnie przejrzeć ofertę jeśli się takową otrzyma. Sądzę jednak, że jako nowy wchodzący operator, będzie miał coś ciekawego do zaproponowania. A co do heyah, to wydaje mi się, że ta akcja nie ma z tamtą nic podobnego. Pomijając to wszystko, ja jestem na tak i mi to leży, ale oczywiście to moje osobiste zdanie. :D |
| Htsz.fotolog.pl
Miasto: Wrocław Urodzony: 1985 Płeć: Mężczyzna | 11.01.2007 02:21 nie zrozumiales mnie, skopiowali pomysl moim zdaniem z tym "nadchodzeniem" a nie oferte. |
| Dominicc.fotolog.pl
Miasto: Zawoja Urodzony: 1985 Płeć: Mężczyzna | 18.01.2007 07:26 Do testowania chętnych było 190 tyś, wybrali 20000 :) |
| Digitalfairytales.fotolog.pl | 07.03.2007 15:08 dawno mnie było.. heh.. Powoli okres testowania się zbliża do końca, mi jako jednemu z tych 20000 tysięcy, udało się załapać na to i teraz czas się zastanowić co będzie dalej. Oferty konkretne na stałe mają być jakoś pewnie w marcu, no i zobaczymy co zaproponują ciekawego. Narazie z okresu testowania jestem zadowolony, telefon ma swoje plusy jak i też minusy, ale ogólnie jestem na tak, zobaczymy co będzie konkretnego, interesującego, atrakcyjnego, jaki będzie cennik i inne. A ktoś z was też w końcu testował? jak wrażenia? |
| Zaloguj się aby odpowiedzieć |