| Wiertarka.fotolog.pl
| 28.12.2006 02:34 Konto zablokowane ???
Dzień dobry, prosze o pomoc. Od dwóch dni nie mogę wejść na mojego fotologa ponieważ wyświeta mi się komunikat:
Informacja
Konto jest aktualnie zablokowane
Prosimy o kontakt pod adresem e-mail: biuro@vel.pl
Myślałem że może złamałem regulamin, ale nie dostałem w tej sprawie żadnego meila czy upomnienia od administratorów fotologa. Nadodatek kilka fotologów które odwiedziłem, również zostało zablokowanych.
Czy spotkaliście się już kiedyś z czymś takim, co to może być ??? |
Branch-prediction.ownlog.com
Miasto: Terror City Urodzony: 666 Płeć: Mężczyzna | 28.12.2006 04:09 Niezła próba reklamy... |
| Wiertarka.fotolog.pl
| 28.12.2006 09:42 O jezu co za gość. Blog działa w sieci normalnie, ale moje IP jest zablokowane !
Mogę wejść normalnie do profilu ale jak już klikam na "Mój Fotolog" to wtedy wyświetla się właśnie to okno. Na innym komputerze normalnie całego fotologa widzę. Więc zostało zablokowane moje IP
Tu jest screeen
http://img220.imageshack.us/img220/2734/srceenkh1.jpg |
Branch-prediction.ownlog.com
Miasto: Terror City Urodzony: 666 Płeć: Mężczyzna | 28.12.2006 21:02 O jezu co za gość. Nawet czytać nie umie.
Popatrz sobie na ten screen i spróbuj przeczytać ze zrozumieniem co jest na nim napisane, a potem zastosuj się do prośby ze screenu. |
| Multiwitamina.fotolog.pl
| 03.04.2008 15:00 konto zablokowane
u mnie to samo się stało! pisałem na tego mejla i odpowiedzi się jeszcze nie doczekałem :/ nie wiem o co chodzi. A Ty branch jeśli nie masz zamiaru pomóc to chociaz przestań pierdo*** ! |